Piotrek Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, Jak co roku na Górze św. Anny jest organizowana pielgrzymka motocyklistów. W tym roku wg programu jest również, KLIK. Msza podobno o 11:30. Wybiera się ktoś? Ja prawdopodobnie pojadę, będę jechał z Kluczborka przez Opole, więc jak ktoś chętny to może się dołączyć, prędkość przelotowa to nie więcej jak 110 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jestem oczywiście chętny - to będzie mój pierwszy zlot na własnym moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Wstępnie się piszę na to i być może załatwię jeszcze kogoś :wink: Jeszcze potwierdzę na 100% w sobotę . Piszcie o której i gdzie w klb P.S Widziałem was w tym tygodniu jak jechaliście razem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dokładniej to był wtorek chyba :) Ja jak co roku nie mam zamiaru pchać się w paradzie, więc jadę prosto do tej groty. Skoro cała impreza zaczyna się w grocie o 11:30 fajnie by było być tam z godzinę szybciej. Myślę, że będzie ok, jak z Kluczborka wystartujemy o 9. Co do miejsca spotkania to proponuję rynek w Kluczborku. Następnie w Bierdzanach poczekamy na kuzyna (albo on na nas) (mc007) tam jest jakiś zajazd/restauracja czy coś w ten deseń. No jak już Olesno dojedzie (albo my), to lecimy przez Opole na Górę św. Anny. Myślę, że tak będzie ok, ale to tylko propozycja, którą można zmienić i dopasować. Oczywiście nikogo nie zmuszam do jazdy ze mną :P Tak sobie myślę, że jeśli pogoda będzie ok, to można by gdzieś pojechać nie za daleko, ale w jakieś fajne miejsce. Jakieś propozycje? Aaaaa... I jak już pisałem, mi odpowiada prędkość w okolicach 100 - 110 km/h. Myślę, że nie ma sensu jechać szybciej, bo i po co. Pozdro PeeeeEeeesssss CO do pogody, to ma podobno padać, jeśli nie będzie to jakiś ogromny deszcz to i tak raczej pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Co do fajnego miejsca, to może Turawa? No chyba, że znajdziemy coś lepszego. ;) Wg onetu ma w niedziele nie padać i mam nadzieje, że nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Turawa, miałem na myśli coś przynajmniej trochę nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Piotrek Ty pałko jedna niedobra! Czemu poznikały inne stare tematy z naszego forum? gdzie jest topic : "gdzie sie wybrać na jeden dzien" mojego autorstwa? szukałem ostatnio i znaleźć nie mogie. Na sw Anne bede jechał z dziołchą chyba. A predkosc przelotowa 100km/h to chyba na ryby :PP Nie no żartuje. Ostatnimi czasy tez tak smigam. Podczepie sie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tobik to nie wina Piotrka, a forum. Musisz dać na dole "Pokaż wszystkie posty" normalnie wyświetlają się tylko z dzisiejszego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Tobik Ty pałko jedna! :P Forum pokazuje tylko tematy przyklejone i nie starsze jak tydzień, więc w ustawieniach musisz sobie przestawić, coby pokazywało wszystkie tematy. Takie odgórne ustawienie forum - ja nie mam nic do gadania w tej sprawie. KLIK Wymyśliliście juz jakieś fajne miejsce?? PLAKAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Dobra ludzie to ile maszyn w końcu jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ciężko stwierdzić. Ja mogę tylko za siebie powiedzieć, że na 90% jadę. Te 10% zapasu to na wszelakie kataklizmy itp. No i jak już pisałem, 9 rynek w Kluczborku po LEWEJ stronie, czyli na parkingu przy ulicy. Wizualizacja: Bank zachodni - ulica - parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 W tej chwili z tego co wiem ze strony Olesna przyjedzie od 1 do 3 maszyn, się zobaczy co z tego wyjdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja jeśli nie będzie lało( łyse opony ) jadę na 90% ,a z Byczyny jeszcze może się podłączy 5 osób (ale nie jestem pewny) Jakby mnie nie było poczekajcie tak do 9.10 :P Ile to będzie kaemów?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ok, będę kwitnął na rynku od około 9 do 9:10. Jest 80 km z Kluczborka MAPA. Można jechać przez Ozimek itp, ale najlepszy asfalt jest przez Opole z tego co wiem. Zawsze tak jeździłem i było ok, a chodzi w końcu oto, żeby się przejechać. To widzę, że spora ekipa się szykuje. Jakie maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Maszynki jakby dobrze poszło to 2xCBR F3 , fazer ,shadow 1100 , i inne ale znając życie pojadą góra dwa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi