Mrówka Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Na wszelki wypadek zapytam: planuje ktoś start z Warszawy w piątek i poszukuje plecaka? :wink: Może być nawet rano :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Na wszelki wypadek zapytam: planuje ktoś start z Warszawy w piątek i poszukuje plecaka? :wink: Wiesz Monia, plecaczkowanie na moto to nie tylko jazda z punktu A do punktu B .... A co juz z towarzystwem kierowcy na miejscu ?? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Wiesz Monia, plecaczkowanie na moto to nie tylko jazda z punktu A do punktu B .... A co juz z towarzystwem kierowcy na miejscu ?? :icon_razz: Jak to co? Będzie mi go dotrzymywał a ja jemu :bigrazz: p.s. Lecę do roboty, zobaczyć, czy dadzą wolne :D Edytowane 28 Lipca 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 pewnie bede ale dopiero w sobote rano :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ja mam ogłoszenie matrymonialne :bigrazz: Fajna dziewczyna szuka kierowcy. Ona wysoka brunetka lat 22... :icon_razz: , co moto kocha ale nie dorobiła się jeszcze własnego... Plecakiem jest świetnym, do tego wspaniałym kompanem do piwa, jedzenia kiełbaski, zabawy i gadania do białego rana. Umie rozstawić namiot, pakuje się w jeden plecak, w nocy fajnie grzeje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ... w nocy fajnie grzeje. :icon_mrgreen: Starcy lubią ciepłe okłady :icon_razz: . NIezależnie, co rozumiesz pod pojęciem "grzeje" :icon_twisted: . Niestety, nie tym razem. Wybieram się w innym kierunku. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ja mam ogłoszenie matrymonialne :bigrazz: Fajna dziewczyna szuka kierowcy. Ona wysoka brunetka lat 22... :icon_razz: , co moto kocha ale nie dorobiła się jeszcze własnego... Plecakiem jest świetnym, do tego wspaniałym kompanem do piwa, jedzenia kiełbaski, zabawy i gadania do białego rana. Umie rozstawić namiot, pakuje się w jeden plecak, w nocy fajnie grzeje. :icon_mrgreen: nie no same plusy ,ale to gadanie do rana to odpada ........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A ja mam ogłoszenie matrymonialne :bigrazz: Fajna dziewczyna szuka kierowcy. Ona wysoka brunetka lat 22... :icon_razz: , co moto kocha ale nie dorobiła się jeszcze własnego... Plecakiem jest świetnym, do tego wspaniałym kompanem do piwa, jedzenia kiełbaski, zabawy i gadania do białego rana. Umie rozstawić namiot, pakuje się w jeden plecak, w nocy fajnie grzeje. :icon_mrgreen: Piszesz o sobie, bo ostatnio bylas z kims :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Ruszam jutro o 12:00 z Pragi jak ktoś ma chęć poganiać to zapraszam. ...ja co prawda się nie wybieram ...ale jeśli będziesz jechał przez Łomżę ...to uważaj w miejscowości Mały Płock (odcinek pomiędzy Łomżą a Kolnem) ...mają tam fotoradar co strzela w plecy ...właśnie w kierunku 'na mazury' ............aha i jeszcze tuż za Piszem (prawie za miastem za skrętem na Giżycko lub we wiosce Maldalin) ...niebiescy lubią bawić się laserową suszarą.... pozdr, w Edytowane 29 Lipca 2009 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cóż zamaskuje tablicę. :biggrin: Ty się lepiej pakuj, bo nie zdążysz do tej 12, a nie tu sobie pogaduszki urządzasz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cóż zamaskuje tablicę. :biggrin: I napis na kombinezonie, nie zapomnij :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 I napis na kombinezonie, nie zapomnij :biggrin: oj będzie się działo jak nigdy w giżycku:))) :crossy: na bogato :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ruszam jutro o 12:00 z Pragi jak ktoś ma chęć poganiać to zapraszam. Cholera Yuby, nie za wczesnie? A ja sie łamie cały czas czy jechać :rolleyes: ..... może wpadne i wróce tego samego dnia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Cholera Yuby, nie za wczesnie? A ja sie łamie cały czas czy jechać :rolleyes: ..... może wpadne i wróce tego samego dnia :bigrazz: człowieku, jak tam wpadniesz to już nie wypadniesz:)nie ma co dumać trzeba chwytać chwile i wyciskać jak cytrynę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie pieścić się tylko korzystać i bawić: :biggrin: :crossy: ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja będę się wybierał albo późnym popołudniem w piątek albo rankiem w sobote ktoś ma podobne plany wszak w grupie raźniej :icon_twisted: Pozatym co tak wszyscy prą w piatek w południe, nie pracujecie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi