paweleek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Witam Kupiłem nowy akumulator do hondy rebel 125 rocznik 1999. Przez jakiś czas chodziła ok, ale po paru tygodniach nie chcę odpalić. Muszę ja pchać za każdym razem. Światła ledwo co świecą i rozjasniają się i ściemniają jak dodaję gazu. Chce ją naprawić sam bo nie chcę już wydawać pieniędzy na serwis. Problem tylko w tym, że to mój pierwszy motor i średnio się znam na mechanice :D Czy wiecie w czym może być problem i jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 25 Lipca 2009 przez paweleek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Czyli szukasz kogos kto za darmo udzieli ci wykladow na temat motocyklowej elektryki ??? :) Masz chociaz podstawowy przyrzad jakim jest miernik wielofunkcyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 sprawdz połączenia od wiązki przewodów wychodzących z silnika do regulatora napiecia i dalej do akumulatora http://zaplon.pl.tl/REGULATOR-NAPIECIA-pro...o-wykonania.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi