martyn Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A więc: Byłam na przeglądzie po 1000km i powiedzialam o wibrujacej kierownicy. Mechanik przejechał się i stwierdzil ze faktycznie cos jest nie tak. Było zle wyważone koło, takze to naprawili i jezdzi sie juz normalnie. Rece nie dretwieja, utrzymuje sie w gorze za pomoca miesni plecow. Piersi tez git. wywialo i przeszlo. Takze rekonesans zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A więc: Byłam na przeglądzie po 1000km i powiedzialam o wibrujacej kierownicy. Mechanik przejechał się i stwierdzil ze faktycznie cos jest nie tak. Było zle wyważone koło, takze to naprawili i jezdzi sie juz normalnie. Rece nie dretwieja, utrzymuje sie w gorze za pomoca miesni plecow. Piersi tez git. wywialo i przeszlo. Takze rekonesans zbędny. Jednak jak widać nowy motocykl też wymaga poprawek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Do tego jeszcze moje biedne obolałe od wertepow piersiątka... i to wchodzenie i schodzenie schodami mnie zabija normalnie... No to może stanik, taki jak bieaczki do treningów stosują? Im też nieźle "cycem" trzęsie :] No i nie zapomnij o masażu, długim i dokładnym masażu na koniec dnia. No sama piszesz, że ma go kto wykonać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi