Prog Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mały update. Dzisiaj był w końcu rzeczoznawca. Tak BTW musiałem sporo dzwonić, aby w końcu do mnie dotarł. Spisaliśmy protokół, zrobił zdjęcia i tyle. Motor przekazałem do serwisu na naprawę - już ściągają części. Zatem na razie wygląda na to, że Link4 pokryje koszty naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mały update. Dzisiaj był w końcu rzeczoznawca. Tak BTW musiałem sporo dzwonić, aby w końcu do mnie dotarł. Spisaliśmy protokół, zrobił zdjęcia i tyle. Motor przekazałem do serwisu na naprawę - już ściągają części. Zatem na razie wygląda na to, że Link4 pokryje koszty naprawy. Przykro mi to powiedzieć, ale to że był rzeczoznawca, to jeszcze nie znaczy, że firma ubezpieczeniowa sprawcy pokryje straty (wiem to niestety z własnego doświadczenia - moja walka trwała rok) Mam nadzieję, że u ciebie będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 choć zasze lepiej gdyby po prostu nic się nie stało. Jak nikt nie ucierpiał to nie ma sie czm przejmowac,motocykl mozesz naprawic to kwestia pieniedzy,a zdrowia raczej nie kupisz. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kolejny update. Już mam pierwszy kosztorys naprawy. Oczywiście ceny są wzięte nie wiadomo skąd. Rzeczoznawca wezwany na ponowne oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi