slayerman Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie wymiary powinien mieć uszczelniacz o-ring tylnej osi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 tam są simeringi raczej :icon_razz: trzeba rozebrać i spisać nr :lalag: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Wez zdejmij to koło i tam bedziesz miał dwa uszczelniacze, od strony tarczy i zębatki wyjmij je i pojedź do PIK-u na poznańską tam pomierzą i dobiorą takie same wymiary, jak miałem kiedyś NSR to tak zrobiłem i zapłaciłem grosze, w salonie za te dwa uszczelniacze chcieli 60 zł :icon_mrgreen: . pozdro Edytowane 23 Lipca 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 takie uszczelniacze dostaniesz w każdym sklepie z takimi rzeczami na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi