marcysiek Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 No to jadymy i cisniemy juz jutro w wasza strone!!!!!!!!!!! No piknie znów Was zobaczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Yo! Wrocilem na szwankujacym sprzecie, z grypa zoladkowa, niewyspany po calej nocy walki ze snem i goraczka :P. Jak pech to qr*a pech. Dzieki za bibe :]. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 z grypa zoladkowa Jakaś epidemia... :eek: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 coś jest z tą epidemią, mi też w żołądku świdruje jeszcze było bajerancko, dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 mimo permanentnej sraczki wszystko ok dojechalismy cali i zdrowi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja się chyba profilaktycznie i wystarczająco zabezpieczyłem dużą ilością "wściekłych psów" jak i "z pieprzem" i nic mi nie jest, zdrów jak ryba :biggrin: Także rada na przyszłość - zamawiać w barze i walić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi