Gość Lukasz1221 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Shakin dzięki za miłe słowa. Już niebawem kolejny opis wyprawy + zdjęcia :) Pozdrawiam Łukasz1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Powiem Ci nawet więcej :D Zaliczyłeś mój kochany Lubań podczas tej trasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No fakt, teraz właśnie spojrzałem skąd jesteś ... Heh ale to było nieoczekiwane i planowane w ostatnim momencie, więc wybacz niepowiadomienia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja to niechcący wszedłem w ten temat w ogóle ;) Chciałem się zorientować jak sie zabrać na 3 dni nad jezioro i trafiłem w ten temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 szacunek i do zobaczenia na trasie :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Shakin ale warto było, nie ? RaY dzięki i do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie spodziewałem się ze takim motorem można robić takie trasy , sam jeżdżę Varadero i chyba czas zakończyć jazdy w koło komina :rolleyes: .Myślę że pójdę w Twoje ślady :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pelen szacunek :notworthy: Jak kiedys wybierzesz sie do wloch to masz u mnie duzego browara i kwatere :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 robert w jego wieku to tylko maly browar i nie rozpijaj mi ziomala :biggrin: jak kiedys lukasz rozpedzisz ten odkurzacz i dojedziesz do hiszpanii to tez masz zapewnione wyro i garaz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) No niestety, ale Lukasz1221 sprzedaje moto http://forum.motocyklistow.pl/Z-niechecia-...ak-t131689.html Edytowane 5 Czerwca 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 robert w jego wieku to tylko maly browar i nie rozpijaj mi ziomala :biggrin: jak kiedys lukasz rozpedzisz ten odkurzacz i dojedziesz do hiszpanii to tez masz zapewnione wyro i garaz :crossy: No masz jak go chcieli ugoscic to on teraz sprzedaje moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi