piotrek2345 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mam zamiar przesiasc sie na jakiegos "diabła" Co myslicie o tym sprzecie ?? http://moto.allegro.pl/item681439467_yamah...ny_polecam.html Jak wygladaja koszty utrzymania i zywotnosc takiego "komarka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zarejestrowana YZF? bardziej wygląda mi to na WR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mozliwe ze to WR, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartax Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 wyglada niezle fajny motorek jest adrenalinka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nikt nic konkretnie nie moze wypowiedziec sie odnosnie tego motoru :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 utrzymanie... zależy jak jezdzisz + - 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi