Aśka Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ludzie- 14 stron- przegięcie pały zdeczka :? No właśnie... W pełni się zgadzam.... Nie postaraliśmy się w tym roku :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) No właśnie... W pełni się zgadzam.... Nie postaraliśmy się w tym roku :icon_twisted: Jeszcze trochę czasu zostało,da się poprawić wynik. :biggrin: Nalicza :icon_exclaim: Edytowane 21 Września 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jeszcze trochę czasu zostało,da się poprawić wynik. :biggrin: Nalicza :icon_exclaim: wiec sie starajmy przynajmniej beda mieli na co narzekac ze nie moga znalezdz ze za duzo ze.....itp :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No ale czasu mało mamy, żeby nadrobić. Niespełna dwa tygodnie. A ja już sobie zalatwiłam wolne na piątek i poniedziałek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 A co tam będzie ciekawego? :D Jaka cena? Ludzie- 14 stron- przegięcie pały zdeczka :? A jak lubisz? Jaką masz zdolność kredytową? Nie wydaje mi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 A co tam będzie ciekawego? :D Jaka cena? Ludzie- 14 stron- przegięcie pały zdeczka :? TYSON! Kolega zwyczajnie zrobił wejście smoka! Ma Styl :icon_mrgreen: A odnośnie pytań: 1.My będziemy 2.Zależy co zamówisz 3. To jest jedynie 14 krótkich stron ! A przegięcie pały następuje po ...... Czy ono w ogóle następuje? :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: Aśka!!! Znowu wymieciesz konkurencje. Ale .... należy Ci się imienniczko :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ludzie- 14 stron- przegięcie pały zdeczka :? 15-ście ..... liczyc nie umiesz ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ...Kolega zwyczajnie zrobił wejście smoka! Ma Styl :icon_mrgreen: ... Aniołku, kolega strzelił raczej smoczą gafę i wg mnie ze stylem nie miało to nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Ludzie- 14 stron- przegięcie pały zdeczka :? :flesje: kolego w zeszłym było tyko 16 stron buuu poczytaj a zrozumiesz hihihih :icon_twisted: http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-Forumow...08-t100628.html w Tym roku bijemy rekord z zeszłego roku hihihihi :crossy: aaa P.s pałę to się raczej prostuje nie przegina bo to boli :buttrock: Edytowane 21 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Można ewentualnie zaproponować komuś tej pały ssanie ale właśnie to by było przegięcie...oczywiście zależy kto i komu proponuje :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Slyszalem ze przy ssaniu pały mozna dupą prześcieradło wciągnąć, więc proponuje na stojąco. 30 domków obsadzone, ja chyba potrzebuje jeszcze jeden wiec zadzwonie czy maja jeszcze cos do zaproponowania i dam znac na forum. Jesli ktos ma mozliwosci zorganizowania jakis konkurencji zlotowych to bardzo proszę. Czy ktos jest zainteresowany jakąkolwiek paradą? Bo nie wiem ile piwa ze soba brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Czy ktos jest zainteresowany jakąkolwiek paradą? Pewnie tradycyjnie znajdzie się ktoś chętny do paradowania z gołą dupą, ale nie wiem czy o taką paradę Ci chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 W Borkach można wszystko..., podobno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) A można na golaska latać na moto :icon_question: :biggrin: Wszystko można :buttrock: :buttrock: TYSON, nie podobno :) Edytowane 22 Września 2009 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 A można na golaska latać na moto :icon_question: :biggrin: To ja przyjadę na golasie :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi