Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No to chyba nie ma co dyskutować ;) Ja i tak zabieram jeden domek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Wchodzimy w początek października tzn. 2-4.10. Sprzeciwów nie widzę :icon_twisted: . Mrozu chyba nie będzie. Może być też ten łykend z puszkarzami. Przecież się nie pozabijamy. 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek Chyba nic nie pokręciłem? pzdr PS. sama sprawdź, Joasiu. Dobrej gospodyni ciasto samo w rękach rośnie :icon_razz: . Edytowane 20 Lipca 2009 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Takiej imprezy nie można przegapić :buttrock: :buttrock: 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek Ale wolę początek października. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Jak pierwszy weekend października, to my też wchodzimy. 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek Edytowane 20 Lipca 2009 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Aśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja Cię dawno nie widziałam :eek: Bo ja się ukrywam strasznie ostatnio ;) Edytowałam temat i wrzucilam datę, żeby wątpliwości nie było :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7.MichaelO - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W którym domku by sobie miejsce zaklepać ..... hmmm ....... Yubuś, przyjmiesz mnie pod kołderkę? A może Igor .... hmmm ..... ale Igora już miałem ...... a Czesio pewnie z Ewą przyjedzie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 p.s. Jakby co to Farelke mam :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 p.s. Jakby co to Farelke mam :biggrin: To Yuby Ci nie wystarczy? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Pytanie powinno brzmieć "Czy farelka wytrzyma?" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8.MichaelO - 1 domek 9.Rafał - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Znajdzie się gdzieś jedno miejsce dla lekko chrapiącego, poza tym bezproblemowego młodego człowieka? Rafał? Co Ty na to? :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak nie jak tak :bigrazz: ale ja śpie w pokoju z drzwiami ......no tam gdzie są dwa łożka i pod warunkiem że na tym drugim nie będziesz spał Ty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy :clap: 9.Rafał - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi