toowdie Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Problem jest taki: mam światła włączone i wrzucam bieg -> gaśnie światła wyłączone -> wszystko ok, tak samo na luzie. Co może być przyczyną? Pomóżcie bo już straciłem idee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kombinacje z boczną stopką robiłeś? Chyba coś masz nie halo z elektryką. Motocykl był rozbierany/naprawiany ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Tak robiłem ja - zmieniałem diode - tylko zastanawia mnie to że gdy światła wyłącze to moto jeździ i nie mam tego typu problemów - z tej materii wykluczyłem stopkę. A że coś z elektryką to wiem ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A może któryś z przekaźników sfiksował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 o ROTFL ! Sprawdź czy masa na zarówke w lamie nie jest wzieta z jakiegoś dziwnego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi