KingRider Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Poza tym z KingRider sobie dajemy radę w ekstremalnych sytuacjach :cool: W hardcorowych tym bardziej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Trochę Wam zazdroszczę :rolleyes: Chociaż jak macie w perspektywie śpiew YUBY'ego, to chyba wolę swoje Morskie Oko i :flesje: ze znajomymi przy gitarze- jak śpiewają to wszyscy na raz, więc sumarycznie jakoś to wychodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Będzie wył, to się go ze sceny zwali i utopi albo zakopie, ileż to roboty :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Takie przyjemności mnie ominą... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Takie przyjemności mnie ominą... :icon_twisted: o kurcze toż to będzie niezłe widowisko.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Bo wezmę harfę :bigrazz: Harfę i trąbkę. I aby tradycji stało się zadość - pomyślę, co z trójkątem, może uda się tym razem, poza tym masz zamiar pokazywać tyły, więc od razu też zaległa Twoja przejażdżka "zakładowa" będzie, jeżeli się pojawię :bigrazz: Chyba, że nie idziemy na kompromis (fuj!) i odkładamy znowu wszystko ad calendas graecas :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wow, dwa dni mnie na forum nie było, a tu temat się tak rozwinął :) Grass, cieszę się, że będzie okazja do spotkania i poznania (tzn Torunia) ;) Rebel, Yuby, Greedo.... tylko proszę bez szaleństw bo mnie tam wszyscy znają hihihi Baryłku Drogi, może się uda, a jak nie tym to następnym razem. Majkel.... hotel trochę daleko ale może będę chętni Już widzę, ze będzie niezła impreza Drzewulec, powspominamy szanty sprzed dwóch lat w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kate ..... będzie kulturalnie ..... jeżeli będziemy na Moto Moto :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Widzę, że szykuje się niezła i bardzo liczna impreza, więc mam nadzieję, że pozwolicie przyłączyć cię "świeżakowi". :wink: Oby tylko pogoda dopisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kate ..... będzie kulturalnie ..... jeżeli będziemy na Moto Moto :icon_twisted: liczę, że zostaniecie na NOC w wielogwiazdkowym hotelu z tropikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No nie wiem, obowiązki itd. ...... zobaczymy :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 eeeeee.....nocleg to raczej nie...jak będzie wozak/czka to nas do Wawy odholuje....co do grupowego sexu to jestem za....ciekawość i tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) [...]pomyślę, co z trójkątem, może uda się tym razem [...] No i to mi sie podoba :buttrock: :clap: Ale idziemy do odcięcia, czy normalnie grupowy seks. :bigrazz: Noooooooo grupowy sex do odciecia, znaczy sie ..... do szczytowania :icon_mrgreen: Edytowane 22 Lipca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Noooooooo grupowy sex do odciecia, znaczy sie ..... do szczytowania icon_mrgreen.gif ...ja sie wtedy ni odcinam...ide na całość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ...ja sie wtedy ni odcinam...ide na całość :D ....ja do buzi albo na brzuszek ....... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi