Barył Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Kate inicjatywa słuszna ja jednak prawdopodobnie będe piekł barana na podlasiu :) ale ale ...... Klaudio w sobotę wieczorem zasuwasz jak ja Ci współczuję :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Baryłka ... rozwiń swoją Myśl :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 hell'ou wszystkim! widze, ze ostro slodzicie na temat muzyka i samej miejscowki wiec jako czlowiek wychowany nad wielka woda, ktory w zyciu nie slyszal wykwintnych szantowych melodii wstepnie sie pisze. :buttrock: 4 dni szybko mina, ustalmy co predzej punkt spedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Baryłka ... rozwiń swoją Myśl :icon_mrgreen: Ale którą o propozycji Kate "Na Szanty" o Baranie którego mam zeżreć w tym czasie czy o sekretarce ? :icon_razz: Jak zacznę rozwijać to mi się obwody mogą przegrzać :icon_razz: Edytowane 20 Lipca 2009 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wszystkie, wszystkie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie wiem czy wytrzymam szanty, ale najwyżej ja zaśpiewam. :bigrazz: A my to wytrzymamy?! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 ....a potem wywalisz "rycha" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie mogę bo zalew się rozstąpi :biggrin: weź kamizelkę swoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Oj wezmę..... :biggrin: zgodnie z hasłem: "bądź bezpieczny na drodze" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Cześć Misiaczki, Jak nie będzie lało to chętnie zobaczę Wasze mordy..... nad zalewem czy też zalane, nieważne :icon_mrgreen: Dawno sie nie odzywałem ale jak widzę piredolenia jak zwykle dużo, nic sie nie zmieniło :biggrin: Klaudia, Ty nad ten zalew to pewnie jak na te wszystkie kabatowe ogniska, co........? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Oj nie .... rodzina wyjechana i dużo casu kruca bomba duzo casu :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To zróbmy jakiś bal samców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 NO PROBLEM :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Przekazano mi info o koncercie, więc jak pogoda dopiszę - wpadnę motocyklowo. W zamiarze powrót nocny po krainie łagodności do domu. :D Czyli prawdopodobnie do zobaczenia :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie musisz w nocy wracać ....... możesz rano po śniadaniu :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi