Kleszcz Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Dzieki wszystkim za opinie ale mam jeszcze jedno pytanie, moze troche nie an miejscju ale nei wstydzcie sie wyrazic swojego zdania, mianowicie: Na jaką sume go wyceniacie? Za ile mogłbym wystawić ogłoszenie? Tzn. ja wiem za ile go wystawie ale jestem ciekaw co wy myslicie na ten temat. Jak chcecie to skrobne liste przerubek, co bylo remontowane, chromowane, jakie nowe czesci i wogole, historie zakupionych do niego czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 mysle ze 1700-1800 to w miare jeszcze rozsadnie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ja mówie że minimum 1700 a jak bym dawał ogłoszenie to bym dał 2000zetas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Moze 1800 , ale watpie aby ktos dal wiecej. Nie wiem jeszcze jak z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 a od czego masz widelec ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Zdaje sie ze to widelec orginał simsona ale z dluzszymi sprezynami .. nie jestem pewien, mial taki widelec od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 no jak sie bliżej przyjżałem to raczej nie jest orginalny bo te golenie takie długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi