MATeus Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam serdecznie, mam problem z podłączeniem modułu zapłonu do kabli idących z silnika. mógł by mnie ktoś oświecić co z czym?? kostki niestety zostały powycinane i zostały sterczące kable... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Musisz znalezc na necie schemat elektryczny, bez tego nie sadze zeby ktos ci pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 yo! czytaj: http://rapidshare.com/files/256384989/sr_125.zip.html wszystko co potrzebne tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATeus Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dzięki wielkie w końcu ktoś mi pomógł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi