Skocz do zawartości

CBF 1000

Roblove
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie tak, byłem tam w zeszły łikend (oglądałem SVkę, które zanabywam jak tylko CBFke sprzedam) - jeden z niewielu motocykli, na który zwróciłem uwagę mimo, że nie jest on w moim typie. Co do ceny wypowiadał sie nie będę, ale jest faktycznie śliczny, dużo ładniejszy niż na zdjęciach i z dodatkami do turystyki.

Mówisz- masz : okolice Warszawy :icon_biggrin:

http://motonita.otomoto.pl/honda-cbf1000st...o-M1412482.html

Może będzie ktoś zainteresowany tym moto, więc opisze może wrażenia, bo byłem i oglądałem.

Wrażenie robi całkiem dobre, praktycznie nowy motocykl. Lekko porysowany boczny kufer (podobno w transporcie, i pewnie tak bo na moto innych uszkodzeń nie widać). Cena po negocjacjach 32 000. Chyba sporo za 2007 r. już troszę używany, ok 172 km, niby nic ale... Opony Bridgestone na które niektórzy na forum narzekali, choć nie jestem pewnie czy to akurat ten model. Oponka z przodu trochę podejrzana, jakby miała przejechane więcej niż owe 172 km. Radziłbym sprawdzić rok produkcji bo pewnie dla własnego bezpieczeństwa i spokoju należałoby po 5 latach wymienić :eek:. Motocykl dobrze wyposażony w dodatki za które w salonie Hondy to pewnie z 5 tyś trzeba dać :evil: To co mnie zniechęciło to gwarancja, która niby jest , europejska ale Honda wcale nie musi jej honorować. Z tego co wiem, i słyszałem przegląd powinien być robiony co 6 tyś lub co roku , tu nie był. Ewentualnie zostaje jeszcze coś takiego jak 2 letnia rękojnia sprzedawcy. Ja w końcu kupiłem nowy w salonie Hondy z 2008 roku. za 33 900 wersja turist więc roznica w cenie niewielka a moto nowe i 2 lata gwarancji Honda. Niestety ostatni egzemplarz w Polsce z tego roku, i pewnie tak jest bo dzwoniłem do innych dystr. i nie mieli od marca.

Pozdrawiam obecnych i przyszłych CBF-karzy