matysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) witam Chcielibysmy zaprosic wszystkich na nasz slub ,który odbedzie sie 19.09.2009 o godzinie 16:00 w kosciele na glinicach (slowackiego X koscielna). mam nadzieje ze zrobicie miłą niespodzianke pannie młodej????? :eek: aaaaaaaaaaa zapomniałem-płatne przelewem :biggrin: Edytowane 13 Lipca 2009 przez matysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 trzeba temat odświeżyć bo sie ukrył, data trochę odległa ale pewnie da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 STYKA masz racje- na innym kompie tez nie moglem tego znalezc wiec zalozylem nowy temat na forum ogolnym to moze ktos z poza radomia sie skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 tak naprawde to sporo od pogody zalezy a data troszke do przodu jest wiec ciezko powiedziec jak bedzie a poza tym to jako nowy forumowicz musisz zaliczyc zurek do baby jagi :biggrin: wiesz jak jest zawsze milej jechac do kogos, kogo sie zna... pozdrawiam i dozo na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 jako nowy forumowicz musisz zaliczyc zurek do baby jagi :biggrin: taaak, podtrzymajmy jakze piekna tradycje :biggrin: to kiedy zurek? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 jesli swieta tradycja zostanie podtrzymana, wpadne kapcia upalic, choc termin mam kolizyjny-moje imieniny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 :banghead: o co biega z tym zurkiem u baby jagi bo nie znam tej tradycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Nowy stawia :icon_mrgreen: ... wszystkim :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ja nie stawiam-ale mozemy podjechac na lukasika 6 :biggrin: to ci postawia. a za zurek moge zaplacic.(tylko kiedy bo jak narazie nieczasowy jestem) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 moze jakies rabaty dla motocyklistow :biggrin: a tak na powaznie to niech sie troche rozchmurzy i na zurek mozna skoczyc, doszlo kilka nowych osob i warto sie poznac... a do Baby Jagi nie jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ja nie stawiam-ale mozemy podjechac na lukasika 6 :biggrin: to ci postawia. a za zurek moge zaplacic.(tylko kiedy bo jak narazie nieczasowy jestem) :banghead: a co Ty taki zorientowany jesteś :D ja proponuje sobote na integrację, później wszyscy na palenie gumy pod kościołem na słowackiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Penus a gdzie ta integracja??????????????? u ciebie na Prazmowskiego? bedziemy próbowac zurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ....później wszyscy na palenie gumy pod kościołem na słowackiego... rzucilem palenie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Penus a gdzie ta integracja??????????????? u ciebie na Prazmowskiego? bedziemy próbowac zurek? ja gdzieś już to pisałem, że jak ktoś podejdzie do kasy w kasku i zamówi żurek dostanie rabat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ja gdzieś już to pisałem, że jak ktoś podejdzie do kasy w kasku i zamówi żurek dostanie rabat!!!! a jesli jeszcze zje ten zurek w kasku to nic nie płaci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi