eastern Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam tak jak w temacie coś trzeszczy mi przy dirt bike.Na początku myślałem że to coś jest przy zawieszeniu nie dokrecone ale wyspradzałem wszystko i okazazło sie że wszystko jest dobrze dokręcone i gdy odpale motor i nachyle się nad silnik to słychać tam takie trzeszczenie jak by coś było nie dokręcone itp.Co to może być i jak to można nprawic,proszę o szybka odpowiedź bo za 3 dni wyjeżdzam na tor crossowy.I bardzo bym prosił jesli ktoś wie co to może być aby napisał dokładnie jak to naprawic.Z góry dzieki!!! P.S. W dirt bike jest już mało oleju,i czy to może mieć zwiazek z tym trzeszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 wróżka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może żal.pl... Chłopaku, to jest chinol. To normalne w nich że silnik wydaje wibracje przekraczające wszystkie możliwe normy, dlatego każda część będzie wibrować, brzęczeć a śruby same odkręcać. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi