SajGoN Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Nie wiem jaki pas nerkowy mam sobie sprawic??Widzialem juz kilka, ale chcialbym sie poradzic. Jaki mam wybrac, prosze o podanie firmy i rpdzaju czy z usztywnieniem czy sama gąbeczka?? prosze o pomoc i moze jakies firmy lub linki !! Dzieki z góry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Mam pas nerkowy Modeki http://www.modeka.pl/ I go sobie chwalę. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 13 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 A jaki model, mam najnowszy katalok Modeki, ale tych pasów jest troche !Czy jest ciepły i jaki to model ! Dzieki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 A jaki model, mam najnowszy katalok Modeki, ale tych pasów jest troche !Czy jest ciepły i jaki to model ! Dzieki za info ! Jak zdobyłeś katalog?? 8) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Ja polecam również stronke http://www.motocykle.katowice.pl/ Tam tez jest pare pasów do wyboru :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Mam pas nerkowy jakis zwykly, ale jesli mialbym kupowac drugi raz to kupilbym zolwia na plecy razem z pasem nerkowym. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Jeżeli pas nerkowy, to polecałbym z usztywnieniem. Usztywnienie chroni kręgosłup przed obrywniem na wybojach. Mam kłopoty z kręgosłupem i wiem co mówię. Co do modelu to wybór masz ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Kupowałem w zeszłym roku "Nierengurt 6014 Comfort Temp" i jest pasem miękkim, którego zadaniem jest otrzymywanie komfortowej temperatury, używam go na wiosnę i jesienią i spełnia doskonale swoją rolę. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Posiadam katalog Modek 2004/05 ktory dostalem za darmo w Hondzie w Warszawie na Janowskiej.Katalog jest do sciagniecia w postaci bitów danych ze strony www.modeka.pl Z postów wynika ze musze kupic usztywniajacy, bardzo ciepły pas lub żółw z pasem nerkowym, ale takich modeli róznych firm jest troszeczke, wiec dalej nie wiem co robic !! Czy Modeka czy BUSE, a moze Held ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Mam Buse i jest ok, musisz taki pas przymierzeyc czy bedzie dobrze lezal, zwlaszcza z zolwiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 gdzie moge dokonac zakupu dopbrego pasu merkowego a takze zolwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 zolwia w zoologicznym:)) najlepiej. Pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Nie wiem jaki pas nerkowy mam sobie sprawic??Widzialem juz kilka' date=' ale chcialbym sie poradzic. Jaki mam wybrac, prosze o podanie firmy i rpdzaju czy z usztywnieniem czy sama gąbeczka?? prosze o pomoc i moze jakies firmy lub linki !! Dzieki z góry !![/quote'] Ja polecam Naprawde zaj..sty. Jesli chodzi o ochronę - łączy w sobie dwie funkcje. Nie jest tani to fakt, ale na zdrowiu sie nie oszczędza!! Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Miał ktoś z was może styczność z tym pasem nerkowym?http://www.bemotor.com.pl/towary.php?id_to...76&kategoria=93Przymierzam się do kupna i przydałyby się wszelkie informacje. Może znacie jakieś inne dobre pasy? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam. Wydaje mi sie ze lepiej niekupowac pasa usztywniajacego gdyz jest gorszy komfort jazdy zle sie mozna czuc w czyms takim.Ja mam pas z Louis i narazie mi styka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi