Aśka Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Ufff... a już się bałam, że po zabawie :icon_mrgreen: Zacznę od tego, że rzucił mi się w oczy taki jeden tekścik powtarzany co chwila przez zwolenników teorii No właśnie jak jeżdżą na zachodzie w takich praworządnych Niemczech (...) "MY POLACY" jak to w Polsce Cóż, skoro Wam się w Polsce nie podoba, to jest na świecie tyle piękny krajów... Tylko uważajcie na Włochy, bo, jak któryś z kolegów wcześniej wspomniał, tam to w ogóle chaos panuje i jeszcze byście się jakiejś nerwicy nabawili. :bigrazz: jak jeździce tak szybko to jeździjcie dla siebie - ale nie przecież trzeba się uzewnętrznić na forum coby wszyscy inni mogli podziwiać i zazdrościć - to jest właśnie typowy lans A to przepraszam, jak ktoś jeździ ładnie(oczywiście według siebie) albo nagle wpada na "genialny" plan ratowania świata, to już się uzewnętrzniać może? To jest dopiero lans! "Patrzci jaki jestem mądry i praworządny" :icon_mrgreen: 4) zaraz potem jak zawsze okazało się że prawdziwi motocykliści jeżdżą na plastikch - i znowu przepychanka Prawdziwi motocykliści jeżdżą na nakedach :icon_twisted: niech każdy jeździ jak chce O proszę, ktoś napisał to zdanie bez dodawania "ale tak jak ja uważam za stosowne" :icon_mrgreen: Edytowane 11 Lipca 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Asiu grasz skutecznie co poniektorym na nerwach :D:D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 O kurczaczki! Nie wiedziałam... Przepraszam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Miklas jesteś szczęśliwy w małżeństwie. :icon_question: :bigrazz: Mógłbyś zostać PR w Radomiu. Witam Autor jeździł nie woził lapa ze sobą bo to by było durne latać łódeczką i chopkiem po mazurach i jeszcze w necie grzebać są ciekawsze zajęcia ;) czekamy na nowe pomysły ja mam sporo widziałem kilka przygód po drodze i nie ukrywam gdyby moto nieco rozsądniej jechało pewnie nic by się nie stało. Nie będę wspominał o miejscowych bikerach ganiających bez kasku dość szybko różnych typach jednośladów. Ale dziś dojechałem do Łodzi puszką i tu jest znacznie gorzej w korkach dla bikerów niż w wawie. Szanujmy to co mamy mamy o niebo lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Asia, ma za plecami MGS. ...i nie tylko..prawda Asiu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ni ch... nie wiem o co Ci chodzi, odstaw leki. ...albo zmień dilera :biggrin: ...oszukuje Ciebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Dobrze, że na ulicach polskich miast mało dróg o >= 4 pasach. Dopiero temat by się rozwinął... oczywiście w sensie objętościowym a nie jakościowym. Trochę mi ta rozmowa przypomina spór o wyższości Świąt BN nad Wielkanocą, ale nic to - pogadać sobie można, a okazuje się, że w życiu jak życiu - nie wszystko da się opisać regułami. Edytowane 17 Lipca 2009 przez Marcino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Może od razu jakąś petycję złożymy do Osłomentu, żeby w prawie drogowym przewidzieli coś takiego jak "bikepas"...? :) Ot tak 1,50 szerokości... ;) A już mniej OT z moich obserwacji jazda rano np. Wisłostradą na kierunku Wilanów-Łomianki pomiędzy lewym a środkowym to proszenie się o kolizję... Praktycznie każde skrzyżowanie oznacza blokowanie lewego pasa przez skręcających w lewo (pasy do skrętu są ZAWSZE za krótkie) i masowy exodus puszek z lewego na środkowy... To gdzie ja mam tam jechać - po dachach...? "Środek - prawy" jest mniej nerwowy jeżeli chodzi o puszki, no i można dłuższe odcinki podjeżdżać prawym pasem, który jak zazwyczaj jest najszybszym i najluźniejszym pasem w mieście... Podejrzewam że jadąc tą samą Wisłostradą rano od strony Łomianek do Wilanowa jest dokładnie odwrotnie bo 80% puszek chce się wcisnąć do centrum a tylko 20% chce na Pragę czy prosto i wtedy to "lewy - środek" jest OK, "środek - prawy" do d...szy.. Dlatego tworzenie "reguły" lewy środek jest IMO bez sensu. Edytowane 21 Lipca 2009 przez MaG_1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi