rrrudy25 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam.Mam pytanie odnośnie rozrządu!Kiedy wiadomo że jest z nim coś nie tak?Jak sprawdzić łancuszek,ślizgi?jest jakaś regulacja(owego)??? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam.Mam pytanie odnośnie rozrządu!Kiedy wiadomo że jest z nim coś nie tak?Jak sprawdzić łancuszek,ślizgi?jest jakaś regulacja(owego)??? :notworthy: To przedewszystkim słychać,widać, i czuć... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 :clap: No masz racje!!! Jak się ma wiecznie rozkopany silnik to napewno go widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Napinany jest automatycznie. Luz zaworowy regulujesz srubami. Jak cos mam serwisowke do tego silnika. Jesli zainteresowany jestes to napisz na PW ;) Edytowane 19 Lipca 2009 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) :clap: No masz racje!!! Jak się ma wiecznie rozkopany silnik to napewno go widać! Wystarczy rzut oka na napinacz który trzeba wcześniej wykręcić i już widzisz ile łańcuchowi zostało "życia" Edytowane 20 Lipca 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi