chomiczon Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wczoraj wracając z Sandomierza w Zawichoście natknąłem się na korek. Okazało się, że zginął motocyklista. Wyprzedzał na łuku TIR'a i zderzył się czołowo z samochodem osobowym, przeleciał nad nim i trafił pod koła kolejnego (taką wersję usłyszałem na miejscu) http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...AT0109/46277579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Masakra :( Ale musiał naginać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 w którym to miejscu :icon_eek: zeby tam w cos przy...olić to trzeba umiec ... ;/ :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 materiał z miejsca wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Masakra :( Ale musiał naginać... Czy ja wiem wygląda na to że jego prędkość w chwili uderzenia nie była za duża. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 A po czym to obliczyłeś? Po pixelach w filmie i na zdjęciach? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 A po czym Vector obliczył że musiał naginać ? To była odpowiedź na jego post moim zdaniem patrząc na to że to zderzenie czołowe (prędkości obu pojazdów sie sumują) i na zniszczenia które widać na fotce i filmiku to prędkosci obu pojazdów w chwili uderzenia nie były jakieś kosmiczne. Jeszcze co do Chomiczona tam nigdzie nie ma ciągłej lini to gdzie on tam na łuku wyprzedzał ? No i na koniec nie ma co wielce debatować nad tym wszystkim, ponieważ nikogo z nas na miejscu nie było ja napisałem tylko swoją opinie. Stała sie tragedia w której zginął motocyklista reszta w sumie tak naprawde nie ma znaczenia. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Trajka, popatrz na zdjęcia i wyciągnij odpowiednie wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 dajcie spokoj... Zginal chlopina biedy narobil i tyle... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi