Engels Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Już pisałem w którymś tam wątku, jak było o "Obcych" w Wa-wie... Jak widzę obcą rejestrację robiącą dziwne manewry to staram się ustąpić bo pewnie rzeczywiście nietutejszy i może się biedactwo gubić (ech te tramwaje i autobusy na rondach...)... :icon_mrgreen: Też takich staram się grzecznie wpuścić jak biedactwo nie może wjechać... :D Ale jak widzę obce blachy jeżdżące na Chama, to najczęściej oznacza że koleś jest miejscowy tylko siedziba firmy jest gdzieś daleko... I takich to się tępi (nie wpuszcza, blokuje itp... :icon_mrgreen: ) To już więcej nienawiści jest w Polsce do tych właśnie ze Stolicy, niż w Stolicy do "obcych".. Ale to tak wg mnie... EDIT: Aha, w puszce to mam blachy WWL... :icon_mrgreen: Edytowane 6 Lipca 2009 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To już więcej nienawiści jest w Polsce do tych właśnie ze Stolicy, niż w Stolicy do "obcych".. Ale to tak wg mnie... Zgadzam się :) EDIT: Aha, w puszce to mam blachy WWL... Do tego dokładam WPR... ;) BTW nadal zastanawiam się czy sobie takich nie sprawić...mam na myśli WWL :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ... ruszyliśmy ze świateł gdy tylko zapaliło się zielone, ... I tu był błąd. U nas rusza się już na czerwono-żółtym :icon_twisted: . pzdr PS. Znam jedno rondo na którym czerwono-żółte pali się równolegle z żółtym dla tych z boku :icon_eek: . Tu trzeba uważać z ruszaniem. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ze na nia nakrzyczałes....to obleci. Ale ze lusterka nie urwałeś, to sie ani nie przyznawaj głosno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Do tego dokładam WPR... ;) Hmmm... z jednej strony WPR, z drugiej Targówek... toż to za Wielką Wodą!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 PS. Znam jedno rondo na którym czerwono-żółte pali się równolegle z żółtym dla tych z boku :icon_eek: . Tu trzeba uważać z ruszaniem. czyzbys mowil o rondzie daszynskiego ?? krzyrzuja sie tam prosta(kasprzaka) i towarowa ?? bo tam takie cos zaobserwowalem... Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Alina, kurde czy Twój uśmiech (skąd inąnd cudowny) jest tak szeroki czy nagle zaczełaś jeździć w kasku otwartym co by w końcu można było podziwiać? :D W zasadzie trzeba było zrobić i jedno i drugie...uśmiechając się wystawić słuszny palec :buttrock: Jechaliśmy puszką... na moto zanim by się zorientowała bylibyśmy już za następnymi światłami :icon_twisted: . Jak mieszkałam we Wrocku to podobnie jak w Warszawie... światła dzieliły się na: Wczesno czerwone, czerwone, późno czerwone, wczesno żółte, żółte, późno żółte, no i oczywiście zielone (przy nim trzeba było najbardziej uważać :biggrin: ). Sytuacja z Wrocławia... jechałam z mamą, pierwszy raz w mieście. Dwupasmówka... jedziemy prawym pasem - widzimy, że zapala się żółte światło... zwalniamy... pas obok przyśpiesza... stajemy... oczywiście zostajemy strąbieni z samochodu z tyłu :icon_eek: . Każde większe miasto to dżungla :icon_razz:. Oczywiście po kilkuletnim pobycie w tym pięknym mieście narobiłam w sobie nawyk przejeżdżania na żółtym... lepiej przejechać niż być staranowanym przez auto z tyłu :icon_rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja boję się jeszcze każdej Skody na drodze. A w szczególności Octavii i tym podobnych. Totalne buraki jeżdżą tymi furami. Zauważyliście? Ziomki na H-D też są dosyć specyficzni :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) czyzbys mowil o rondzie daszynskiego ?? ... o nim :icon_twisted: . ostatnio jednak mam wrażenie, że coś poprawili. pzdr Edytowane 7 Lipca 2009 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) masz racje ... masz wrazenie :D a co do taranowania dzis chcialem sie zatrzymac na zoltym pare razy ale jak patrzac w lusterka widzialem zderzak samochodu na moje oponie to stwierdzilem ze przelece dalej :) ale to taki lajf w tej stolicy ;/ jak to powiedzieli w "jackass" polska to meksyk europy ;/ Edytowane 7 Lipca 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jak to powiedzieli w "jackass" polska to meksyk europy ;/ Chyba nie byli na Ukrainie :icon_eek: :icon_razz: ... Tam wyznają zasadę... większy ma zawsze pierwszeństwo :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Chyba nie byli na Ukrainie :icon_eek: :icon_razz: ... Tam wyznają zasadę... większy ma zawsze pierwszeństwo :icon_mrgreen: . Niezupelnie, tam pierszecstwo ma 1. nadjezdzajacy z prawej strony 2. nadjezdzajacy u lewej strony :icon_mrgreen: 3. gosciu z naprzeciwka, ktory wlasnie wykonuje lewoskret :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak na ukr tak jest w rzeczywistosi, to nawet mając Kraz'a bałbym sie tam jezdzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak na ukr tak jest w rzeczywistosi, to nawet mając Kraz'a bałbym sie tam jezdzić :D no tak zawsze moze przecież wyjechac ktos z kopalni wielkim catepilarem i bedzie wiekszy :D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi