Rider666 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 witam mam pytanie czy da sie jakos podłączyc zegary od fireblade elektroniczne do cbr 600 f1 , chodzi mi głownie o predkościomierz ktory w fajerze jest elektroniczny a w f1 jest naped na linke, czy mozna to jakos podpiac zeby licznik działał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Raczej się nie da. Jak masz płacić za ten z fireblade-owy to Olek ma coś takiego 349zł: http://moto.allegro.pl/item669725735_liczn..._kx_kxf_xt.html Tylko nie wiem czy się nada do CBR? Edytowane 5 Lipca 2009 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 mam juz zegary , kupiłem je za 40 zł :biggrin: z urwanymi uchwytami i raczejna handel sie nie nadają wiec myslałem zeby do f1 je załozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Fajery z lat 92-93 mialy predkosciomierz krecony linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Raczej się nie da. Jak masz płacić za ten z fireblade-owy to Olek ma coś takiego 349zł: http://moto.allegro.pl/item669725735_liczn..._kx_kxf_xt.html Tylko nie wiem czy się nada do CBR? Do kazdej cbr sie nada elektroniczny licznik rowerowy za 50-70 zl .Po co przeplacac za wynalazek 349 zl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Fajery z lat 92-93 mialy predkosciomierz krecony linka. no tak ale nie chce kupowac specjalnie zegarów na linke bo juz mam zegary elektroniczne i jak by sie dało je podpiac to by było super, kupiłem je bardzo okazyjnie i szkoda zeby lezały na połce :icon_biggrin: myślałem zeby jakis czujnik zamontowac do licznika na kole lub w skrzyni (bo altualnie mam rozebranom) od kąd kupułem f1 to jezdze bez zegarow i mi to nie przeszkadza :icon_biggrin: ale fajnie było by miec zegary od fajera :bigrazz: licznik ma 3 kable napewno 2 z nich to - i + a ten trzeci to gdzies trzeba podpiac i tu jest moj dylemat :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 od kąd kupułem f1 to jezdze bez zegarow i mi to nie przeszkadza :icon_biggrin: ale fajnie było by miec zegary od fajera :bigrazz: :eek: :icon_eek: A prawko chociaż masz? W szkole ortografii uczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 niestety liczniki rowerowe mają spore opóźnienia we wskazaniach. do mojej drz to w zupełności wystarcza i tak staram się jeździć na jednym kole, a jak śmigam na bladym to nie patrzę na licznik go wtedy się boję, sprawdzam tylko obroty przed zmianą biegu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 :eek: :icon_eek: A prawko chociaż masz? W szkole ortografii uczyli? we wszystkich postach sprawdzasz i komentujesz ortografie, zamiast dac jakas odpowiedz zwiazana z tematem, nawet bezsensowna ??? jesli tak to masz tu linka www.zal.pl :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Trzeba by było sprawdzić skad brany jest implus do predkosciomierza jednak mysle ze sie da i to nawet nie powinno być takie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi