thobeta Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) Jestem lekko skołowany tym motocyklem. Występuje raz jako RVT 1000R raz jako VTR 1000R. Bardzo mało jest opisów po polsku z nim związanym. Ktoś może coś powiedzieć o użytkowaniu tego sprzętu ? Jestem zainteresowany kupnem ale mam mieszane uczucia - chyba spowodowane brakiem wiedzy, literatury oraz mała ilością tych motocykli na rynku. VTR 1000R http://www.bikepics.com/pictures/1299169/ http://www.bikepics.com/pictures/941663/ RVT 1000R http://www.bikepics.com/honda/sp1/01/pics.asp?i=452417&s=0 http://www.bikepics.com/pictures/452416/ Edytowane 4 Lipca 2009 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Na nasz rynek wystepuje wersja VTR 1000 Sp1 lub 2 i generalnie tego sie trzymaj bo najwiecej ludzi je kojarzy po tej właśnie nazwie . RVT to to samo tylko wersja na rynek amerykański. http://forum.scigacz.pl/post-363399.html&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Dziękuje bardzo miałem pewne wątpliwości. Cena Rki jednak jest wysoka. Czy to spowodowane jest ich małą ilością na rynku ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Wiecej dodawac nie trzeba. Sprawdzona technika ma swoja cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Kosztuje jak każda Honda - dużo, ale w zamian otrzymujesz legendę. Zakochany jestem w tym motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Kosztuje jak każda Honda - dużo, ale w zamian otrzymujesz legendę. 2x mistrzostwo WSBK nierobi legendy :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 2x mistrzostwo WSBK nierobi legendy :icon_razz: Nie chodziło mi akurat o model tylko markę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie chodziło mi akurat o model tylko markę :icon_razz: a mowisz o zlopiacym olej nowym fajerze i padajacych nagminnie regulatorach?? ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 a mowisz o zlopiacym olej nowym fajerze i padajacych nagminnie regulatorach?? ;) Fakt, nowy Blady to delikatnie mówiąc porażka... A co do regulatora to mi jeszcze nie siadł a troche km w doopie już ma :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Delikatnie mówiąc to 1l oleju /1000km przebiegu to nie porażka tylko jakiś skandal obyczajowy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Czepiacie sie, przecież to silnik wielopaliwowy, jak w czołgu. I na olej, i na benzyne. Szkoda tylko ze wszytsko pospołu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burst Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Generalnie to jest jeden z motocykli jaki chciałbym, żeby kiedyś zagościł w moim garażu :biggrin: Silnik i brzmienie ma niesamowite. Do tego słyszałem, że dobrze serwisowany silnik jest nie do zakatowania, a sama Honda przy produkcji określała jego potencjał na 170 km spokojnie. Jedyny minus to spalanie i drogi serwis. Tylna opona też pewnie schodzi w tempie expresowym niestety.... Ale w końcu coś za coś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Chyba jak każda litrowa V zjada łancuch i tylna opone. A z serwisu to olej i filtry, to co w każdym innym moto. Brak łancucha rozrządu jeszcze dodatkowo bedzie obnizał koszty serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ma ktoś doświadczenie w zmianie wskazań prędkościomierza z mil na km w modelu RC51 ? Czy licznik przebiegu również idzie zmienić w prosty sposób ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Noo stary, to kupiłeś SP2 a sie a nawet sie nie chwalisz? wrzucaj jakieś zdjęcia, wrażenia....mamy nawet dział pt. "Chwalę sie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi