harbuz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Szukam i nie mogę nigdzie napotkać linku do dźwigni biegów. Chodzi mi o to, że jak założę buciory to nie mogę wcisnąć nogi pod dźwignie. Może ktoś z kolegów posiada jakieś info jak takie coś można zrobić lub gdzie kupić. Ma być taka, że 2-5 bieg wbijamy piętą. Wtedy ułatwi to jazdę. Do tej pory zaczepiam tylną podeszwą i sobie jakoś radzę. Mamy w grupie 3 maruderki :smile: i na tamtych to nie ma jazdy na takim patencie, bo gmole są cholernie szerokie. Dzięki i pozdrawiam. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez harbuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Obawiam się, że pozostaje Ci wizyta u MYŚLĄCEGO ślusarza i dorobienie stosownej części do istniejącej już dźwigni. Nie jest to filozofia wielka, ino trzeba wykonać starannie żeby się dał ładnie chrom położyć i jakieś gumowe wykończenie części deptanej. Wsjo :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 2. katalogi akcesoryjne, dopasować 3. spróbować przestawić dźwignię na wałku o ząbek lub dwa w górę, może wystarczy - o ile takie rozwiązanie jest możliwe jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi