rafael Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć co to wogole jest ten Chuanl ? od czego tam jest silnik ? i gdzie mozna dostać częsci do tego skutera ? prosze o szybkie odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A jakieś zdjęcie silnika mogłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Google podpowiada, że to ten sam chiński szajs co zawala allegro. Przydało by się tylko, żebyś podał jakąś nazwę modelu albo przynajmniej zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 wiem panowie że to kicha ale naprawiam takiego teraz i chce kupić nowy układ korbowo tłokowy(wał korba tłok) ale nie wiem od czego motocykl to chuanl desire 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ciągle posługując się dobrym wujkiem google wychodzi na to, że to kopia Keeway f-act (być może również baotian BT49QT-12c, chociaż pod tą nazwą znalazłem kilka skuterów dość znacznie różniących się wyglądem) , ale to już musisz sprawdzić sam bo nie wiem czy to co stoi u Ciebie w garażu jest tym co pokazuje mi google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Z tego co widze to ma taki silnik jak w keewayach 2t, chinska kopia minarelli horizontal. Szukaj czesci od keewayow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To jest czterosuw? Silnik pewnie będzie ten sam co w Baotianach. Części dostaniesz na http://sklep.mieloch.pl Możesz też spróbować poszukać jaki to silnik porównując pokrywę przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ok znalazłem. To Kopia keeway matrixa , przynajmniej wał od niego pasuje. Dzięki za odp można temat zamknąć... albo może nie bo drugiego tematu o tym motocyklu nie ma więc niech zostanie może się komuś przyda. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi