muzyk Opublikowano 29 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Muszę się Wam czymś pochwalić.Udało mi się załatwić dla Domu Dziecka urządzenie wielofunkcyjne Lexmark X73.Zasponsorowała je oczywiście firma LEXMARK POLSKA. Przekażemy je w czwartek. Nie mam pomysłu jak przymocować tą pakę do motoru - może ktoś będzie jechał samochodem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 muzyku, jestem pod wrażeniem :o z ostatniej pewnej pogody wiem że w czwartek chyba pada, za to w środe jest sucho.. a zresztą już nie mące :) :arrow: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 w czwartek chyba pada' date=' za to w środe jest sucho..[/quote']A jak na Świętego Hieronima jest deszcz albo i ni ma, to w końcu listopada pada albo i nie pada :mrgreen: Na 100% będzie pogoda, zwozić i odpalać sprzęty Misiowie - montujemy załogę na 16.00 w czwartek i nie ma srania po krzakach. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 gadalem dzis ze znajomym o wypadzie do dzieciakow i mowil ze sie chetnie przylaczy a dzieciaki beda mialy frajde jak gosc podjedzie hayabusa heheh :)tylko gdzie spotkanie ? dalej pod stara billa ? ja osobiscie bylbym za tym zeby spotkac sie pod McDolaldem przy geant wydaje mi sie ze bedzie to najbardziej sensowne napiszcie co i jak tak zeby jutro ustawic sie na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 gadalem dzis ze znajomym o wypadzie do dzieciakow i mowil ze sie chetnie przylaczy a dzieciaki beda mialy frajde jak gosc podjedzie hayabusa heheh :)tylko gdzie spotkanie ? dalej pod stara billa ? ja osobiscie bylbym za tym zeby spotkac sie pod McDolaldem przy geant wydaje mi sie ze bedzie to najbardziej sensowne napiszcie co i jak tak zeby jutro ustawic sie na bank No cóż w takim razie "krakowskim targiem" umawiamy się pod Majorem na Dobrego Pasterza - tak jak proponował PiotrB, o godzinie 16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Przepraszam Was, jeszcze jedna mała zmiana:spotkajmy się pod Majorem na Dobrego Pasterza o 16.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 qrcze, nie bede na roverku drałował coby sie potem wracał. o której planujecie być pod DD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 qrcze, nie bede na roverku drałował coby sie potem wracał. o której planujecie być pod DD?? Dokładni o to samo chcialam zapytać :) Ponieważ nie przyjade motocyklem, bede na Was czekała pod DD. Pozdr i do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 (...)o której planujecie być pod DD??Dokładni o to samo chcialam zapytać (...) Wydaje mi się, że jak już się zbierzemy i stwierdzimy, że wszyscy są, to od razu tam podjedziemy - czyli o 16.30 powinnismy być na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Właśnie otrzymałem wiadomość od Pani Dyrektor: DZECI MAJĄ DZISIAJ I NIE MOŻEMY DZISIAJ PRZYJECHAĆ. Najwcześniej możemy pojawić się w poniedziałek albo dopiero po świętach. Cholera, jestem taki zły. Pozapraszane są osoby z precli, z ridersów i inne - nie jestem w stanie tego odwołać. Możemy najwyżej się spotkać i gdzieś pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ...NIE MOŻEMY DZISIAJ PRZYJECHAĆ. Najwcześniej możemy pojawić się w poniedziałek albo dopiero po świętach.(...)Możemy najwyżej się spotkać i gdzieś pojechać. mam nadzieję że to nie prima-aprilisowy żart :D :D :) Ja i tak podjadę pod Majora - najwyżej pooglądam sobie Was (bo dawno Was nie widziałem).A co do kolejnego terminu - nie wiem, czy uda się przed świętami - niby ma byc ciepło, ale ma być dosyć deszczowo - takie na razie mam prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam nadzieję że to nie prima-aprilisowy żart :D :D :) Ja i tak podjadę pod Majora - najwyżej pooglądam sobie Was (bo dawno Was nie widziałem).A co do kolejnego terminu - nie wiem' date=' czy uda się przed świętami - niby ma byc ciepło, ale ma być dosyć deszczowo - takie na razie mam prognozy.[/quote'] TO NIE JEST DOWCIP - byłby nie na miejscu. Ja też podjadę pod majora, żeby się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Cholera to już był trzeci termin i się nie udało :) a mówią że do trzech razy sztuka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no coż, może następnym razem termin nam będzie pasował :)Naprawdę myślałam że to żart, trochę ryzykowny, bo jakby się wszyscy nabrali to muzyk musiałby przewieźć wszystkie dzieciaki po kolei na swoim moto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A jednak się udało - prawdę mówiąc WPROSILIŚMY SIĘ. Ja uważam, że było SUPER - mam nadzieję że reszta też tak uważa. Ponieważ prezent zasponsorowała firma LEXMARK, wpłacone pieniążki przeleję na konto z którego były przelane (chyba, że ktoś chce żebym inaczej je spożytkował :) ). Dzieci ofiarowały nam życzenia i stroik wielkanocny. Jak obrobię zdjęcia - podam linka. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM OBECNYM, JAK I TYM KTÓRZY BYLI Z NAMI DUCHEM. Następna taka akcja przewidywana jest w okolicach 1 czerwca tj. Dzień Dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi