pepa Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 witam mam problem z moim bandziorkiem 600 a mianowicie jak go odpalam to paliwo cieknie mi przy 2 kolektorach ktore znajduja sie po prawej stronie nie nagrzewaja sie i moto nie pali na wszystkie gary a te dwa kolektory po lewej stronie nagrzewaja sie i jest ok co moze sie dziac czy moze byc cos nie tak z cewka jak sprawdzic cewke w domowych warunkach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 raczej wina gaźników, które zalewają świece i nie dają im pracować. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 to co mam zrobic zeby bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 zacznij od wykręcenia świec, zobacz czy mają iskrę, czy dwie prawe są mokre, może trzeba będzie wyjąć gaźniki. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 jak sprawdzic cewke w domowych warunkach pozdro Zamień cewki miejscami i zobacz czy problem przeniósł się na lewą stronę czy nie. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi