marcin vz800 Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Witam, mam pytanko. Chcę wymienić kierownicę w moim marauderze na szerszą co niestety wiąże się z wymianą linek jak i przewodu hamulcowego. Jak i gdzie no i za rozsadne pieniądze mogę zamówić linki pod wymiar? pozdr marcin[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 U mnie w Cz-wie gosc robi linki i nie bierze duzo kasy ;) Ale to chyba za daleko :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 www.autolinka.com.pl Oni dorabiaja nietypowe linki Ale musial bys sie do nich wybrac.Chyba ze dogadalbys sie z nimi i wyslal im wzor linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin vz800 Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 www.autolinka.com.pl Oni dorabiaja nietypowe linki Ale musial bys sie do nich wybrac.Chyba ze dogadalbys sie z nimi i wyslal im wzor linki. Dzięki kolego! wyśle do nich e-maila z zapytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 W Wawie dobarbiają (nie znam namiarów są w każdym Dizmarze) ale ceny są obłędne. ja dorabiałem linki w Będzinie, gość jest niedrogi jak znajdę namiary to wrzucę. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Czesc wyslij meila ja dorabiam linki w poznaniu palacza 107 a zadzwon 8619 615 i pros tomka wyslesz mi je z opisem o dlugosci albo opisz w [email protected] [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22412866 sprobuj tez tu...moze z tego poskadasz cos...napisz e-mail z zapytaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi