LORD VADER Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Pieciu , trzeba dodac że to mocno nietrwały zabieg w przypadku takiego stanu :D Pryszcze z rudego wyjdą raz dwa . A po polerce drobne przecierki do miedzi/stali sa widocze ale świecą się jak psu jaja więc ogólne wrażenie może być mylące.Po paście trzeba dobrze wyczyścić rozpuchem no chyba że chcesz mieć fioletowe kolanka. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3vil Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 to juz sie pogubiłem troche :) no to powiedz mi co mam zrobic najlepiej kupic nowe katalizatory czy wyczyścić . jezeli te sa z akrapovica i jak sie nie myle sa drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Spróbowanie niczym nie grozi a napewno jest tańsze od nowych kolanek . Najpierw tak jak opisał Pieciu7 a potem z braku kasy malowanie lub droższa wymiana. Akrapović i kolanka ? :blink: Wydech tak , ale kolanka to raczej masz fabryczne. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3vil Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 nie powiedziałbym bo robili tez caly z kolankami z akrapovica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_zr Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A jaka "metoda" czyszczenia tym płynem ? Jakieś moczenie, polerowanie, skrobanie ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi