Z3US Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 To dlaczego nieusuniesz tej śrubki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 To dlaczego nieusuniesz tej śrubki ?Sorry, a umiesz czytać ze zrozumieniem? To jak chce nowy skuterek to może kupić Questa za 3600 zł icon_biggrin.gif Jest on 4T i 55-60 km/h jedzie zablokowany, a odblokowany nie wiem i do tego blokadą jest jedna śrubka w gaźniku Uważam, ze skutery nie są takie złe, po prostu jak się ktoś nie przejedzie to nie może oceniać od razu, że skutery są do bani. Takie są odczucia, jak ktoś nie jeździł. W.g. mnie nie są one lepsze od motoroweru, ale jazda nimi również daje równie dużo przyjemności. P.S. Zanim coś napiszecie zastanówcie się chwilkę!!! Taka ocena "bo mi się wydaje" jest bezsensowna i nic nie warta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Chodzi o to że niektórzy tutaj nie potrafią zmieniać biegów. Nom o tym nie pomyslałem ale dla mnie jazda skuterkiem jest troche smieszna nawet siedzi sie tak jak było by sie panienką ;) . Przynierzalismy sie dziś na targach do peugotcików, doszliśmy do wspólnego wniosku, że siedzi sie na tym jak na sedesie, brakuje tylko spłuczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Sorki, ale nieczytałem wszystkiego :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Chodzi o to że niektórzy tutaj nie potrafią zmieniać biegów. Nom o tym nie pomyslałem ale dla mnie jazda skuterkiem jest troche smieszna nawet siedzi sie tak jak było by sie panienką ;) . Przynierzalismy sie dziś na targach do peugotcików, doszliśmy do wspólnego wniosku, że siedzi sie na tym jak na sedesie, brakuje tylko spłuczki. Doslownie :buttrock: , jak na "klopie".Za to scig aprilka miala taka fajna dziurke ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Chodzi o to że niektórzy tutaj nie potrafią zmieniać biegów. Nom o tym nie pomyslałem ale dla mnie jazda skuterkiem jest troche smieszna nawet siedzi sie tak jak było by sie panienką ;) . Przynierzalismy sie dziś na targach do peugotcików, doszliśmy do wspólnego wniosku, że siedzi sie na tym jak na sedesie, brakuje tylko spłuczki. Doslownie :buttrock: , jak na "klopie".Za to scig aprilka miala taka fajna dziurke ;) :mrgreen: Trza dodać że ta dziurka była w odpowiednim miejscu i co poniektórym to się zbereźnie kojarzyła. Ale to tak OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Trza dodać że ta dziurka była w odpowiednim miejscu i co poniektórym to się zbereźnie kojarzyła. Ale to tak OT Zartujesz?! Komu? Gdzieee tam :buttrock:Ot taka fajna DZIURKA ;) PS: Czekam na fotki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Trza dodać że ta dziurka była w odpowiednim miejscu i co poniektórym to się zbereźnie kojarzyła. Ale to tak OT Zartujesz?! Komu? Gdzieee tam :buttrock:Ot taka fajna DZIURKA ;) PS: Czekam na fotki :twisted: No dziurka była super. Nie chce mówić komu pierwszemu się tak skojazyła.Ale jak wiadomo większa część forumowiczów to same zboki :mrgreen: A swoją drogą to chętnie bym się przejechał na jakimś skuterze. Z czystej ciekawości. Ice. Film już się skończył, więc dzisiaj albo jutro (raczej jutro) pojade wywołać i podwioze do jose'a żeby zeskanował i będziemy się upajać pięknymi fotkami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoVeR Opublikowano 14 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Co wy sie tak ku*wa czepiacie skuterów , niekazdemu podobaja sie inne maszynki. Trzeba być innym zeby skuter przyrównywać do... ACH TA ZAZDROŚĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoVeR Opublikowano 14 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Acha... Jak ci brakowało spłuczki to se do swojego doczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Acha... Jak ci brakowało spłuczki to se do swojego doczep. U mnie ciezko by bylo, nie ta pozycja :buttrock: :lol: :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Co wy sie tak kur*a czepiacie skuterów , niekazdemu podobaja sie inne maszynki. Trzeba być innym zeby skuter przyrównywać do... ACH TA ZAZDROŚĆ. Po prostu uważam, że trzeba być z deka pierdykniętym, zeby z własnej nie przymuszonej woli jeździć skuterem. Co to za przyjemność, odkręcać manete :?: :?: :?: Po tym co powiedziałem rozpeta sie pewnie burza, ale mi to zwisa. A co do spłuczki: Pozycja kojarzy sie jednoznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 o czym wy w ogóle mowice! skutery to nie są moto! jedyne do czego się nadają to do jazdy do szkoły i ewentualnie na małe zakupy, ale tez nie mozna przesadzic bo załadowany może nie ruszyć ;) nie rozumiem po co ktoś kupuje skuter w innym celu. oczywiście rozumiem jeszcze tych którzy jeżdzą na skuterze ze względu na małą moc i ogólną prostotę w obsłudze, jednak ja sam uwazam ze lepiej jest czasem coś pogrzebać w motorze ale za to czerpać później większą przyjemność z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 o czym wy w ogóle mowice! skutery to nie są moto! jedyne do czego się nadają to do jazdy do szkoły i ewentualnie na małe zakupy, ale tez nie mozna przesadzic bo załadowany może nie ruszyć ;) nie rozumiem po co ktoś kupuje skuter w innym celu. oczywiście rozumiem jeszcze tych którzy jeżdzą na skuterze ze względu na małą moc i ogólną prostotę w obsłudze, jednak ja sam uwazam ze lepiej jest czasem coś pogrzebać w motorze ale za to czerpać później większą przyjemność z jazdy. Dobrze gada :!: :!: :!: Nalać mu :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 ACH TA ZAZDROŚĆ. aha aha yeah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi