Pawlak_Rally Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam otóż kupiłem nie dawno Aprille Rally 50.Nie posiadam do niej dokumentów tylko umowe kupna sprzedazy.Była sprowadzona z Holandii i była bez papierów gdyż w Holandii do około 2005 r. motorowery nie trzeba było rejestrować.Zarejestruje ją bez papierów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 podejrzewam ze nic z tego nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) ja z pol roku temu na sama umowe z belgi + faktura od handlarza z pl zarejestrowalem skuter z 2006r ale to podobno zalezy od urzedu Edytowane 8 Czerwca 2009 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 w podobnej sytuacji znajoma (ładnych kilka lat temu) potwierdzała brak obowiązku rejestracji poprzez ambasadę - motorower był z francji. tyle, że jeśli od 2005 motorower powinien u nich być zarejestrowany, a Ty masz umowę zakupu dopiero teraz, to możliwość zarejestrowania jest co najmniej wątpliwa jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak_Rally Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A mam jeszcze inne pytanie z zwiazane wogule z czyms innym:D.Gdzie będą ,mniejsze opłaty za skuter w Łodzi czy w Kutnie (mała miejscowosc).Gdzie lepiej zarejestrowac?? I czy dopisac siebie jako wspołwłascieciela aby miec później znizki?? Handlarz mi powiedział ze da sie zarejestrować swoją Apke.Pewno ma tam jakies papiery ze sprowadził z NL.Więc nie wiem komu mam wierzyć.Inni mówią , żę to zalezy od urzędu, a inni natomiast inaczej.Musze pojechac i się zapytać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ceny za rejestracje beda takie same tylko ubezpiecznie bedzie troche mniejsze w mniejszej miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jedź do Łodzi . Wydupie = nuda = znudzony urzędas = problemy. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak_Rally Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wporzo , dzięki wielkie za odp.Jesli sie nie uda to dupa najwyzej bede nie przepisowo jezdził:d.Dziękuje bardzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 A czy dowód był wydany??....bo jeśli tak to możesz spróbować w urzędzie że go zgubiłeś po tym jak kupiłeś moplika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi