cras89 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam! Kupiłem jakies 2 miesiace temu nowe ZX-6R, jak narazie sprawuje sie wysmienicie i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Chcialbym sie dowiedziec z doswiadczenia innych forumowiczow ktorzy smigaja na ninjach a najlepiej na nowej ZX-6R jak jezdzic zeby osiagac jak najlepsze osiagi, jakie moge miec problemy w przyszlosci (oczywiscie nie poruszajcie tematu pekania ram... ), co najlepiej modyfikowac w tej kawie, no i jak ja bezpiecznie i szybko jezdzic ? Dodam ze jest to moj pierwszy motor i nie mam wlasciwie doswiadczenia w tym sporcie... Z gory dzieki POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A ile dałeś za swoją Kawę i w którym salonie w Birmingham ją kupiłeś? Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cras89 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 7000Ł a kupilem w J&S znajduje sie w centrum. Moze cos bys tam doradził? widze ze ma 9kę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 niektore pytania sa bez sensu :) : "jakie moge miec problemy w przyszlosci" nowy motocykl z 09' to niewiele mozna powiedziec zapewne. "jak ja bezpiecznie i szybko jezdzic" z Twoim mizernym doswiadczeniem nie da rady "zjesc ciastko i miec ciastko" "jak jezdzic zeby osiagac jak najlepsze osiagi" sprawdz przy ilu obrotach osiaga najwiecej NM i staraj sie wykorzystywac moment obrotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 niektore pytania sa bez sensu :) : "jakie moge miec problemy w przyszlosci" nowy motocykl z 09' to niewiele mozna powiedziec zapewne. "jak ja bezpiecznie i szybko jezdzic" z Twoim mizernym doswiadczeniem nie da rady "zjesc ciastko i miec ciastko" "jak jezdzic zeby osiagac jak najlepsze osiagi" sprawdz przy ilu obrotach osiaga najwiecej NM i staraj sie wykorzystywac moment obrotowy... Dobrze powiedziane. Cras89 - przeraziłeś mnie swoim tematem do tego stopnia, że życzę Ci, abys zył jak najdłużej. Plaga laików na plastikowych pociskach. Uwielbiam ten kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam! Kupiłem jakies 2 miesiace temu nowe ZX-6R, Dodam ze jest to moj pierwszy motor i nie mam wlasciwie doswiadczenia w tym sporcie... Z gory dzieki POZDRAWIAM Gdzie ubezpieczasz? I ile £ Ci wyszlo? Co do reszty wypowiedzi, to ja sie nie ustosunkuje, bo niby po co sie denerwowac bez sensu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Yo! jak jezdzic zeby osiagac jak najlepsze osiagi Proponuje przez pierwszy sezon nie osiagac najlepszych osiagow :P. No, chyba ze na M1 kulnac sie raz szybciej... Pamietam swoja pierwsza jazde na WSK zaraz po kursie. Matko, malo sie nie zesralem na pierwszym ostrzejszym luku, ktory dzis przejezdzam ze 4 razy szybciej ;). Dobrze, ze sie WSKa nie rozpedzala za bardzo, bo bym zwiedzil kraweznik... Duuuuuuuzo wstrzemiezliwosci i zdrowego rozsadku zycze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Proponuje przez pierwszy sezon nie osiagac najlepszych osiagow :P. No, chyba ze na M1 kulnac sie raz szybciej... Tylko nie na autostradę ani żadną dwupasmówkę bo szybko stracisz prawko... Jak chcesz odkręcać to wal na wiochy. Fajna trasa Lichfield - Telford ale uważaj na stacjonarne radary :biggrin: Ogólnie to jeździj z Polakami bo jazda z angolami jest samobójstwem dla nie zaawansowanych kierowców... Mimo wielu lat spędzonych na moto nigdy nie dorównałem kolegom brytom na weekendowych wypadach na wiochy :icon_eek: Chłopaki zapierrrrrrrdalają masakrycznie :notworthy: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Yo! Zalezy jak lezy :]. Ja z kumplem objechalem w Englandzie dwoch kolesi na litrowych plastikach, sam jadac na TDM. Kumpel zasuwal na XJ600 '93 :]. Zalezy na kogo trafisz... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja z kumplem objechalem w Englandzie dwoch kolesi na litrowych plastikach, sam jadac na TDM. Kumpel zasuwal na XJ600 '93 :]. A skąd wiadomo, że to akurat byli angole? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Po rejestracjach ;P Polak raczej nie zarejestruje moto w Anglii, zby nie placic ogromnego OC :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi