Macjek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, jakis czas temu mialem przygode na moto, w wyniku ktorej gdzies zapodziala sie podpinka ocieplajaca do mojej kurtki. Mam kurtke Modeka model Roma z wypinana podpinka i wypinana membrana. Niestety Modeka wypina sie na klientow w moim polozeniu, wiec nie moge dokupic osobno podpinki ocieplajacej. Duzo jezdze poza miastem, wiec podpinka sie przydaje, zwlaszcza gdy temp spada ponizej ok 18stopni. Pytanie - czym ja zastapic? Do glowy przychodzi mi jedynie obcisla bluza windstopper, ale czy to nie bedzie powielanie funkcji membrany, ktora ma za zadanie walczyc z wiatrem? Chcialbym cos cienkiego, w miare przylegajacego i grzejacego. A moze wystarczy porzadna motobielizna? Prosze o sugestie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ocieplacz.to jest cos ala bielizna termoaktywna.zdale egzamin w 100%.ja uzywam dwoch rodzajow;duo fold i tisuleite.niedrogie a zrobine dla alpejczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Idź do krawcowej to Ci sprzeda podpinkę i wszyje mocowanie pod modekę. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Idź do krawcowej to Ci sprzeda podpinkę i wszyje mocowanie pod modekę. Nice idea :) Może być rzeczywiście skuteczne :) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja standartowo uzywam obcislego polara o splocie 250. Spokojnie mozna sobie jakis dobrac w sklepach gorskich. Podpinki oryginalnej do kurtki praktycznie nie uzywam, bo to zawsze dodatkowy bagaz na wyprawie, a polar i tak musze zabrac z mysla o cieplym ubranku na ewentualne zimne wieczory przy namiocie, wiec spelnia on dwie funkcje a zabiera tylko jedna "porcje" miejsca w bagazu. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Sprobuj poszukac podpinki od innej firmy. Dzisiaj sie okazalo ze ja w spodnia Buse Sunday mam dokladnie taka sama wypinana membrane jak kumpel w spodniach Modeki. Co wiecej okazalo sie ze spodnie Modeki i Buse maja identyczne metki wszyste wsrodku czyli sa robione przez tego samego producenta. A i obie metki maja napis "Made in Pakistan". Nie ma to jak niemiecka solidnosc. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi