Ziele90 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wita, jakieś 2 dni temu w tv widziałem w którymś z programów informacyjnych newsa że podobno jakoś niebawem zmieniają się zasady przeprowadzenia szkolenia na kat C i C+E. Podobno znacznie mają wzrosnąć ceny oraz liczba godzin. Podobnie kursy przewozu osób i rzeczy- większa liczba godzin(mowiono o 280! :eek: ) oraz znaczna rożnica w cenie. Dziś podzwoniłem po szkołach nauki jazdy i nikt konkretnie nie potrafił mi odpowiedzieć na pytanie czy jest to już pewna informacja, od kiedy przepisy wchodza w życie. Czy ktoś z forumowiczów może udzielić rzetelnej informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 http://www.wagaciezka.com/viewforum.php?f=47 Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi