chinol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Witam jako ze zajmuje się profesjonalnym dorabianiem kluczyków również do motocykli, kufrów itp Zapraszam do mnie na ulice Starołecka 18 poznań dorabiamy kluczyki do wszystkich motocykli także YAMAHA z immo, naprawiamy zamki stacyjki jeśli zgubiłeś kluczyki i nie masz klucza dorobię do stacyjki , kufra itp dla osób z dalszych miejscowości mozliwa wysyłka KLUCZE YAMAHA Z IMMO 350 zł kontakt [email protected] 696 766 076 lud 61 8787281 klucze.net.pl pozdro Edytowane 5 Czerwca 2009 przez chinol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A dorobisz Honde z Hisem ??? mam jedyny klucz i w razie W byłby duży problem . ew jaki koszt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) A dorobisz Honde z Hisem ??? mam jedyny klucz i w razie W byłby duży problem . ew jaki koszt ??? koszt nowego kluczyka około 1100 zł, jeśli zgubisz ostatni W przypadku kluczy Yamaha nie potrzeba klucza matki Edytowane 7 Czerwca 2009 przez chinol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Podeśle newsa : Możliwe jest już zakodowanie kluczy do yamahy po 2006 w przypadku zagubienia klucza. Potrafimy to zrobić jako nieliczni w Polsce. Zapraszam gapowiczów którzy zgubili ostatni klucz z immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Mogę śmiało polecić. Korzystam z usług Kolegów. Trwa chwilę, kosztuje mało i Klienci nasi są bardzo zadowoleni. Także polecam!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 ceny u nas od dawna niższe średnio kluczyk do moto z immo 250 zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi