harder Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Czy ktoś miał okazję jeździć na takich oponkach? klik Moje moto to Cagiva Elefant 900 i chcę ich używać na asfalt, ewentualnie jakieś małe przejazdy po szutrach. Pozdrawiam :crossy: Edytowane 1 Czerwca 2009 przez harder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam. Czy ktoś miał okazję jeździć na takich oponkach? klik Moje moto to Cagiva Elefant 900 i chcę ich używać na asfalt, ewentualnie jakieś małe przejazdy po szutrach. Pozdrawiam :crossy: Raczej mało popularne opony. Polecam Sprawdzone Michelin Anakee lub Metzeler Tourance .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dobre oponki, mam takie u siebie i jestem bardzo zadowolony. Napewno lepsze niż METZELER TOURANCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Napewno lepsze niż METZELER TOURANCE No właśnie, na mokrym asfalcie Tourance były bardzo zdradliwe i potrafiły napędzić stracha. :icon_eek: Przy Anakee pojawiało się lekkie wężykowanie przodu podczas średnich pochyleń motocykla. Poza tym to naprawdę świetne gumy. Aktualnie mam Dunlop D607 i sprawują sie bardzo dobrze. Dlatego pytam o pirellki bo są mało popularne, a mogą okazać się lepsze od innych. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mialem takie w malym viaderku i bylem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mam te opony u siebie - co prawda masa motocykla i pojemność inna, ale jeżdżę nim po asfalcie, po szutrze i po lesie - sprawują się dobrze, aczkolwiek na liściach w lesie wysiadają i przy wyższych podjazdach gdy jest wilgotno też, ale Ty nie będziesz raczej bardzo w las się zapuszczał. Wiem, że Pirellki te są montowane w standardzie w KTM 990 Adventure, a to chyba działa na ich korzyść. Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi