Domin Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Siemka Jaki olej polecicie do Monstera 695? Filtr jakiej firmy najlepiej się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daab73 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Samo DUCATI zaleca SHELLA, ale co tam - olej ma być dobry i spełniać wymogi SAE 10W-40, filtr oleju oryginał 55 zł, FILTREX 25 zł HIFLO 26 zł. Wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 dzięki za info pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Samo DUCATI zaleca SHELLA, ale co tam - olej ma być dobry i spełniać wymogi SAE 10W-40, filtr oleju oryginał 55 zł, FILTREX 25 zł HIFLO 26 zł. Wybór należy do Ciebie Hej, a polecilbys tego Filtrexa, tudziez HIFLO. Tez musze sie spiac nad przegladem mojego 695 (po 2 latach) wiec zastanawiam sie co i na co wymienic. Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Myślę, że to dobry pomysł- oddzielny wątek nt. olejów, filtrów i innych do naszych Duków. Przebijanie się przez milion postów w ogólnej dyskusji to robota dla wyjątkowo cierpliwych :banghead: Jak spytałem o olej dostałem konkretną odpowiedź- Agip. I tego się będę trzymał :lalag: Może innym też się przyda to info. Przy okazji - może ktoś ma zniżki w sklepach, może wie, gdzie są fajne promocje itp :icon_question: :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hej, a polecilbys tego Filtrexa, tudziez HIFLO. Tez musze sie spiac nad przegladem mojego 695 (po 2 latach) wiec zastanawiam sie co i na co wymienic. Luc Ja kupuje do SS'a filtr Hiflo, Olej shell advance 10W40 synthetic, za to drugie Ducati w rodzinie-Monster - zalany Bal-Ray'em syntetycznym i też jest :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja kupuje do SS'a filtr Hiflo, Olej shell advance 10W40 synthetic, za to drugie Ducati w rodzinie-Monster - zalany Bal-Ray'em syntetycznym i też jest :lalag: Dotychczas mialem Motula ale posluchalem Janka i wymienie na Shella Advance Ultra 10W40. Nie bylem pewien co do filtrow, ale skoro Hiflo dziala i nie ma roznicy to po co przeplacać? Najtanszy Hiflo znalazlem tutaj Moto Klinika Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Przy okazji - może ktoś ma zniżki w sklepach, może wie, gdzie są fajne promocje itp :icon_question: :buttrock: Tutaj klik chyba nie mają zbyt drogo (jeśli chodzi o agipa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi