MARCYŚ Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 W tym roku zlot ma nową lokalizację, zagra też ZDROWA WODA... a wszystko inne poniżej ZLOT WRZEŚNIA Impreza jak co roku godna uwagi, serdecznie polecam i zapraszam. Wyjeżdżam z Piły 26.06 po 17 ale na miejscu będę dopiero przed 21. Ktoś się wybiera? Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Gra IZOTOP! Chętnie bym pojechał ale 27 pracuję :icon_evil: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jeśli nic nie wypadnie to śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Cały czas namawiam Trybola z ekipą żeby pojechali ale nie wiem czy uda mi się namówić Jawersów na ten wyjazd . Chyba nie muszę mówić co będzie się działo jak pojawią sie chłopaki z Jawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jak tam HOPy, mata już ciurliki na zlot we Wrześni? Jak który bydzie przed ósmą, to zajmijta mi tam placyk pod motóra i chatę!!! NaRa Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Świetny zlocik, kto nie był niech żałuje :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Zlot nie był zły, ale gorszy od zeszłorocznego. Na paradzie według organizatorów i policji około 2000 motocykli Największą atrakcją i powodem dla którego tam jeżdżę są jednak zawsze uczestnicy starzy kumple itp. Szkoda że nie ma w WIELKOPOLSCE klubu który zrobił by w czerwcu fajny tani zlot ogólny .Nie ma alternatywy dla Born to Ride, a przecież Poznań Gniezno Piła Bydgoszcz oraz cała okolica obfituje w kluby. Paradoksalnie sukces imprezy , czyli coraz liczniejsza frekwencja psuje moje stare wyobrażenie o tym zlocie. Ideał to zlot jak Debrzno gdzie przyjedzie max 500 motocykli i wszyscy się znają z widzenia. Ach! Marzenia. Został jeszcze miesiąc :biggrin: :clap: :notworthy: Edytowane 29 Czerwca 2009 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wiesz Marcyś co do frekwencji to jasne jest że na każdym następnym zlocie będzie sie ona powiększać, chociaż fakt że Debrzno opiera sie jeszcze troche temu trendowi. Motocykl stał sie teraz modny i łatwo dostępny - kupują go i 50 latkowie co odchowali dzieci i sie im nudzi i 20 latek co zarobił sobie pieniądze w Angli. Bezpowrotnie minęły czasy gdzie znałeś albo kojarzyłeś w mieście praktycznie wszystkich motocyklistów, a pamiętam jeszcze ponad 10 lat temu jak miałem motorynke że tak było. A teraz widzisz nawet w niektórych "klubach" motocyklowych większość ludzi sie w ogóle nie zna :cool: . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) W DEBRZNIE na szczęście zawsze pada deszcz i przyjadą tylko najwytrwalsi. :biggrin: :clap: :notworthy: SORKI że poprzedni post taki smutny, chyba miałem doła po zajechanej oponie. :icon_rolleyes: Edytowane 1 Lipca 2009 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ostatnio chyba nie padalo albo czegos nie pamietem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ostatnio chyba nie padalo albo czegos nie pamietem :P dokładnie tak a nawet powiedziałbym że słońce dawało w h...... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 oj chyba przez pewien momentpadalo. przynajmniej jak ja bylem w zlotowie to taml lalo. Wiesz Marcyś co do frekwencji to jasne jest że na każdym następnym zlocie będzie sie ona powiększać, chociaż fakt że Debrzno opiera sie jeszcze troche temu trendowi. Motocykl stał sie teraz modny i łatwo dostępny - kupują go i 50 latkowie co odchowali dzieci i sie im nudzi i 20 latek co zarobił sobie pieniądze w Angli. Bezpowrotnie minęły czasy gdzie znałeś albo kojarzyłeś w mieście praktycznie wszystkich motocyklistów, a pamiętam jeszcze ponad 10 lat temu jak miałem motorynke że tak było. A teraz widzisz nawet w niektórych "klubach" motocyklowych większość ludzi sie w ogóle nie zna :cool: . pozdro grzechu w pewnym sensie masz racje - jak ja w 87 roku mialem jawe 50 (ta co poznije byl silnik w ogarze) tak bylo, potem w 90 moglbym sie zapisac do jawy team (japonia byla tylko w marzeniach - a mogla byc panonia) to bylo jak mowisz. potem studia rodzina i jakos wszyskto ucichlo ale kiedys sie wraca do tego. Zobaczymy jakie pokolenie tych 20 latkow bedzie za 5-10-15-20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) , potem w 90 moglbym sie zapisac do jawy team (japonia byla tylko w marzeniach - a mogla byc panonia) W tych latach JAWA była motocyklem współczesnym, JAWA nie miała klubu bo nie życzyli sobie tych motorów organizatorzy zlotów A teraz - płacę i wymagam! :clap: ZNOWU TRUJEMY PS: W 1996 miałem też Panonie :biggrin: Edytowane 4 Lipca 2009 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi