Guzzi V11 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Mam problem z zony honda ,przednia lampa jest bardzo czula na dodawanie gazu ,a na wolnych obrotach prawie nie swieci ,dzieki za wszystkie sugestie tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Mam problem z zony honda ,przednia lampa jest bardzo czula na dodawanie gazu ,a na wolnych obrotach prawie nie swieci ,dzieki za wszystkie sugestie tomek nie ma akumulatora więc to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 nie ma akumulatora więc to normalne ma ma zapomnialem napisac ze jest to crf-x 2006 i ma rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Akumulator dobrze naładowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi