Deathraw Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zdałem prawko na motór choć w deszczu ciężko było.Ogólnie muszę powiedzieć że YBR250 to całkiem przyjemne moto i lepiej się nim jeździ niż gn'em.Ogólnie myślałem że mnie obleje za to że kierunkowskazu raz zapomniałem no i że deszcz nie pozwalał na do końca dynamiczną jazdę hehe, no ale najważniejsze że zdałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 gratki, szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert21 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 gratuluje :) kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witaj na legalu :bigrazz: Pewnie już Cię skręca, żeby plastik trzymać w dłoni, co?? :biggrin: Masz rację YBR to bardzo przyjemny sprzęt. Pamiętam, że podchodząc po raz pierwszy do tego moto na kursie (jeździłam na MZK, jakimś koreańczyku i YBR właśnie) uśmiechnęłam się od ucha do ucha na widok tylnego mega szerokiego (w porównaniu z MZKą) kapcia :bigrazz: Duże cieszy :icon_twisted: Egzamin w deszczu?? Czego się Jaś nie nauczy, resztę znasz, więc tylko się cieszyć trzeba, że miałeś okazję pokazać swoje umiejętności także i przy pompie z nieba :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Eee tam plastik zaraz:D GS500 na początek, albo cb450/500 ew jakieś klasyki japońskie jak xs400.W każdym razie coś taniego łatwego i przyjemnego.Nie zależy mi na prędkości a marzę o dynie wide glide a nie o hayabusie;). Co do umiejętności to cóż nie powiedziałbym że je mam bo te pare godzin na jazdach to niewiele.Poza tym silny też nie jestem więc muszę nadrabiać zapałem co nie zawsze się sprawdza hehe.Ale myślę że gs500 mnie nie przytłoczy swoją masą czy mocą:D. Dzięki wielkie za gratki !!. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Chyba chodziło o prawko(plastik) a nie o motocykl :biggrin: W każdym razie gratki Edytowane 7 Czerwca 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 My bad xD faktycznie o plastik prawko chodziło, ale chory wtedy byłem i nie przytomny. w zeszłą środę wpłaciłem kasę, a dzisiaj mam już plastik w ręku, a wczoraj był do odebrania.Szybko to załatwili muszę przyznać;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi