EnduroMax Opublikowano 9 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Co do simaka....tak jak mówicie zorbię z niego prawie seryjnego. Prawie bo:sześciokatne kierunki(raczej żadko w simsonach częściej w mz ;) )owiewka ufo(czarny mat)opnoy szosówki na tył 3,00x16 przód 2,75x16 o profilu k55Wszystko wypolerowaćź moją zilona pastą polerską(moze ktos chce kupić??)nowiutki lakier(bak, błotniki,bagażnik tylny- czarny mat (metalic) rama,boczki-srebrna reszta ładnie wypolerowana.do tego obrotomierz od MZ i Lekko skrucony tylny błotnik.Zastanawiam sie czy w puźnijszym czasie nie zrobic tak jak kolego mój i zamontować na przód widełki od hondki cb 500 (starej) z tarczą pojedyńczą. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Co do simaka....tak jak mówicie zorbię z niego prawie seryjnego. Prawie bo:sześciokatne kierunki(raczej żadko w simsonach częściej w mz ;) )owiewka ufo(czarny mat)opnoy szosówki na tył 3,00x16 przód 2,75x16 o profilu k55Wszystko wypolerowaćź moją zilona pastą polerską(moze ktos chce kupić??)nowiutki lakier(bak, błotniki,bagażnik tylny- czarny mat (metalic) rama,boczki-srebrna reszta ładnie wypolerowana.do tego obrotomierz od MZ i Lekko skrucony tylny błotnik.Zastanawiam sie czy w puźnijszym czasie nie zrobic tak jak kolego mój i zamontować na przód widełki od hondki cb 500 (starej) z tarczą pojedyńczą. Wez go lepiej nie przerabiaj. Po co ci tarczówka w 50tce? az tak to gna ze beben nie jest skuteczny :?: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Po co ci tarczówka w 50tce? az tak to gna ze beben nie jest skuteczny :?:Tarcze są potrzebne, żeby robić stopi,lub dobrze palić gumę. :lol: :smile2:A pozatym tarcza tak szpanersko wygląda. :twisted: Lepiej zostaw tego simka w spokoju.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Dobrze zróbmy tak...Napiszcie wszystko co byscie zmienili zakładając że w tym momencie działa....mam teraz do dyspozycji 300zł...co radzicie zrobić w 1kolejności...sugestie??pomysły?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Np. Tumik ,Lakier.......... Pozdro :flesje: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 U mnie na 1 miejscu był zawsze silnik więc ja bym zinwestował w ten cylinderek co pisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi