Saturnus Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam, szukam filtra powietrza do Hondy CBR600F4i Sport. Czy można gdzieś dostać zamiennik? Znalazłem tylko K&N, który kosztuje ponad 200zł. W katalogu Hiflofiltro - brak. Meiwy też nie udało mi się znaleźć. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Są zamienniki, własnoręcznie je zakładałem. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturnus Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Stary jak masz odpowiadać w ten sposób to na prawdę dziękuję. Tak trudno podać nazwę firmy bądź sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Przyjechał do mnie facet F4i, dał mi do ręki filtr (Hiflo albo MiW, ale na pewno nie był to filtr oryginalny tylko zamiennik) i mówi: wymień mi go. Nie mam pojęcia gdzie go kupił. Edytowane 27 Maja 2009 przez sorier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Nieładnie panowie nie pomóc koledze! Mam ten sam problem Saturnus ale znalazłem tu papierowy filtr: http://www.dwa-kola.pl/szukaj/model,1,2002,CBR600FS2,625 Niecałe 162 zł gdzie K&N kosztuje ponad 200zł gorzej czyści ale za to jest dożywotni. Popytaj jeszcze w salonie Hondy. Edytowane 27 Maja 2009 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Proszę bardzo: http://www.allegro.pl/item637273149_filtr_...01_nie_k_n.html Edytowane 27 Maja 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaWawa Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Z tego co pamiętam kolega wsadził chyba od Poldolota i pasował ;-) Latasz sprzętem za 12tyś a szkoda ci na filtr powietrza.... może zmień sprzęt na coś tańszego w utrzymaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 problem że aż żal du.e ściska wydać 160 czy 200 na k&n?? a może lepiej jeździć bez jak masz sporta to raz zainwestuj w k&n a potem tylko czyszczenie pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturnus Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Z tego co pamiętam kolega wsadził chyba od Poldolota i pasował ;-) Latasz sprzętem za 12tyś a szkoda ci na filtr powietrza.... może zmień sprzęt na coś tańszego w utrzymaniu.... Muszę przyznać że wasze odpowiedzi (2 ostatnie) świetnie pokazują jak żenująco niski jest wasz poziom. Czy ja prosiłem, żeby ktoś oceniał czy stać mnie na motocykl czy pytałem o filtr powietrza? Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Filtr kupiłeś czy nadal masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Akurat link do aukcji na allegro który podałeś Vector jest niedobry. CBR F4i i CBR F4i SPORT różnią się filtrami powietrza, ten w SPORT ma dodatkowe skrzydełka z tworzywa sztucznego. Wiec albo K&N albo ze sklepu który podałem. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi