ocio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam. Mam susuki dr 500 pali na kopa tylko ma nie kompletny filtr powietrza i wkręca się tylko do 2,5 tyś/obr. a potem go dławi a całego dobrego nie moge dostać. I moje pytanie jest takie czy filtr pasował by z dr600. A jak nie pasuje to jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Przykryj troche wlot powietrza i zobacz czy sie wkreca na wyzsze obroty. Lapie lewe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocio Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 własnie ze juz prubowałem i nic dawałem do środka gombki i ciągle to samo tylko jak nasączyłem filtr olejem to było lepiej troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 gaźnik do regulacji, powinien wkrecać sie nawet i bez filtra fakt gorzej ale powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi