toowdie Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dzisiaj miałem okazje pośmigać dłużej rzeczonym motocyklem. Zastanawia mnie jedna rzecz: przy po przygazówce to naturalne że moto na wtrysku gaśnie? Bo to mnie zaskoczyło dzisiaj niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Jeśli był rozgrzany to nie powinien gasnąć, możliwe że ma brudny filtr powietrza lub rozregulowany układ wtryskowy... Komputer nie wyświetla "CHECK" ? Edytowane 24 Maja 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Szczerze to wyświetlał, ale po przeciągnięciu go nieco przestał - takie akcje miałem zarówno jak się świecił, jak i jak się nie świecił check. A tak to moto się zbiera niesamowicie - w porównaniu do mojego Bandziora to jest niesamowicie dopracowany - nawet VTRa którą jeździłem nie miała takiej skrzyni biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Jeśli wyświetlał CHECK to już sobie odpowiedziałeś czy tak powinno być...:) Trzeba odczytać kody błędów i sprawa będzie jasna. A tak to moto się zbiera niesamowicie - w porównaniu do mojego Bandziora to jest niesamowicie dopracowany - nawet VTRa którą jeździłem nie miała takiej skrzyni biegów Wiem coś o tym:) już od 3tyś. ciągnie mocno, a przy 5tyś. prostuje ręce;]. W Bandicie masz chyba 55Nm przy ok.10000 obr/min. a tutaj masz ponad 100Nm przy 5000 obr/min. więc różnica kolosalna. Edytowane 24 Maja 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi