Gość joserodo Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Tragicznie to wyglada, typowy wiejski tjunink dopełniony jeszcze prze te handbary. Brak jednego ogólnego założenia koncepcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 btw: kto ci powiedzial ze wyglada on "ladnie", raczej nie znawca... dam na sobie przyklad, jakie to gusta maja ludzie nie obeznani...wg. mojego "nieobeznanego" qmpla, MB w takim stanie wygladala super (owiewka) ... no commenthttp://www.sztyber.host.sk/album/mb5/photo...os/photo_5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 btw: kto ci powiedzial ze wyglada on "ladnie", raczej nie znawca... dam na sobie przyklad, jakie to gusta maja ludzie nie obeznani...wg. mojego "nieobeznanego" qmpla, MB w takim stanie wygladala super (owiewka) ... no commenthttp://www.sztyber.host.sk/album/mb5/photos/photo_5.html O shit :buttrock: :evil: Czy mi się wydaje czy to owiewka słynnej firmy tiger. Jeszcze w simakach niektórych to jako tako wygląda ale w twojej hondce bleeee.Kto ją tak skrzywdził?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Ej chłopcy jak to jest wiejski tuning to wy mało motorów widzieliście tyle mam powiem ważne że mi się podoba i ledwo na allegro wystawiłem to jusz 4 klijętów jest :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Bleeee...........owiewka naszej znanej ,,firmy Tiger,, :D !!!!!!!!!!!! A tak pozaty<m to Ta hondka to tez dlamnie nie zaspecjalna!!!!!!!!!!!! :roll: PPozdro 600 :buttrock: :evil: :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Cala honde skrzywdzilem JA, dodawala mi 7kmh do vmaxa :buttrock: ... na nie wiecej niz miesiac. Po tym czasie, ja zdjalem i doslownie przejechalem :twisted: MB5-s jest pieknym kultowym motocyklem i tu niektorym sie dziwie, o dzwieku nie wspomne. Ej chłopcy jak to jest wiejski tuning to wy mało motorów widzieliście tyle mam powiem ważne że mi się podoba i ledwo na allegro wystawiłem to jusz 4 klijętów jest Powodzenia w sprzedazy ... ale od obeznanej osoby prawie nic nie wyciagniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 O Boże, cos ty mu najlepszego zrobił... chcialbym pozanc tego kto powiedzial ze to jest ładne.... TRAGEDIA Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 TRAGEDIA?? Buahahaha pokaż swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Enduras a niewidzisz zdjecia??????? :? Pozdro 600!!!!!!!!!!! :buttrock: :evil: :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Simak greeda, nie ma sie po prostu do czego przyczepic: i wracajac do tematu simo-nakeda:juz pomijajac smutna reszte... co sie stalo z siedzieniem :lol: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Filu ma racjee!!!!!!!!!! Simak nie jest do jazdy w terenie!!!!!!!!!! O tym sie przekonałem jak połamałem sprężyny w przednim zawieszeniu :buttrock: Ale wymieniłem na nowe i juz nie świrowałem :evil: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Jeżeli właścicielowi simson sie podoba to jest ok bo to jest naważniejsze. Ja bym tylko zdjął te osłony na ręce i błotnik obniżył. Jakbym wam pokazał zdjęcie rajdowego simasona co u nas w klubie kiedyś były to byście z smiechu padli. Sam takiego miałem ale poozdejmowałem wszystkie upiększacze(tabliczki na numer) i został orginał, tylko że miał mocowania silnika przespawane wyżej zeby był większy prześwit, amorki od jakiegoś schsa - były dużo grupsze i z regulacją twardości ale na długość takie same. Wojtas ja w simsonie połamałem 3 lagi od przedniego zawieszenia, jedna sie tylko zgieła, kilka razy poszły mocowania amorków tylnich - ale zadenemu sie nic nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Strzalek z tego wniosek że simsony nie są dla świrusów, którzy je biora w teren i łamią co się da :buttrock: Mi jeszcze podnóżek na wyskoku odpadł :lol: Więcej nie będe sie chwalił bo wyjdę na jakiegoś rzeźnika :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Ja raz urwałem podnóżek jak o kłode zachczyłem, dobrze ze noge zabrałem w odpowiednim momoncie. Póżniej zrobiłem takie składane jak w japońcach i było oki. Ja simsonka tak katowałem bo nie miałem kasy na japonie, ale to było 8 lat temu więc taki smisonek to było naprawde coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Ja simsona wttresowałem ale nie było takiej hardcorowej jazdy jak na yamaszce. Jak dobrze pójdzie to w tygodniu będę miał wsk "4" podreperuje i tym to się dopiero będzie świrowało w końcu Wiejski Sprzęt Kaskaderski. A tak w ogóle to będę na niej uczył jeździć siostre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi