Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Mi to bardziej przypomina motorynke, bez urazy ... ale ten opustoszaly tyl, kierownica z owiewkami i w ogole @ll.Jedyny plus to mam nadzieje solidny amorek... Z tego co widze na fotkach to ma dwa i to chyba seryjne :? więc :cry: o shit... z boku wygladal jak central ... no coz :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Filu ma racjee!!!!!!!!!! Simak nie jest do jazdy w terenie!!!!!!!!!! A jak juz ktos chce przerabiac to musi umiec to robic!!!!!!!!! A Ty Enduras bez urazy spier***** wyglad tego simaka bo zakładam ze napewno o wiele ładniej wygladał bez tej twojej ,,przerobki,, :? Pozdro 600!!!!!!!!!!! :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Synek poprostu tego nie skonentuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Filu ma racjee!!!!!!!!!! Simak nie jest do jazdy w terenie!!!!!!!!!! A jak juz ktos chce przerabiac to musi umiec to robic!!!!!!!!! A Ty Enduras bez urazy spier***** wyglad tego simaka bo zakładam ze napewno o wiele ładniej wygladał bez tej twojej ,,przerobki,, :? Pozdro 600!!!!!!!!!!! :buttrock: lol :lol:nie za ostro ? co prawda, to prawda Az dziw bierze ze kierownica nie rozchodzi sie na boki w terenie ... nie ma poprzeczki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Filu ma racjee!!!!!!!!!! Simak nie jest do jazdy w terenie!!!!!!!!!! A jak juz ktos chce przerabiac to musi umiec to robic!!!!!!!!! A Ty Enduras bez urazy spier***** wyglad tego simaka bo zakładam ze napewno o wiele ładniej wygladał bez tej twojej ,,przerobki,, :? Pozdro 600!!!!!!!!!!! :buttrock: lol :lol:nie za ostro ? co prawda, to prawda Az dziw bierze ze kierownica nie rozchodzi sie na boki w terenie ... nie ma poprzeczki :| Dzięki za uznanie. hehe Teraz tak : Po 1Patrynio. Może rzeczywiscie trochę za ostro mu to powiedziałes. W końcu o gustach się nie dyskutuje ale widać że super ładny to on nie jest :evil: Po 2IceJa też nie mam poprzeczki i jakoś się trzyma więc.... :D Oczywiście zależy to od jakości kierownicy :( P.S.Postanowiłem więcej się udzielać w Motorowerach.W końcu mój bzyk to też motorower.Szkoda tylko, że większość z was to tylko jawkowicze, romeciarze itp. Chociaż nic do tych sprzętów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Icea Pl.........a widzisz cos pieknego w tym simaku........lub dobrze przerobionego??? :roll: Pozdro 600!!!!!!! :buttrock: :evil: :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Ja też nie mam poprzeczki i jakoś się trzyma więc.... Oczywiście zależy to od jakości kierownicy taaa faktycznie :buttrock: ... tez masz taka smieszna, teraz sobie przypominam :evil:Mi dzisiaj sie udalo wyprostowac i skrecic swoja ... ale nie moge dokrecic srub mocujacych przelaczniki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Icea Pl.........a widzisz cos pieknego w tym simaku........lub dobrze przerobionego??? :roll: Pozdro 600!!!!!!! :buttrock: :evil: :( Ja w ogole nie cierpie "terenowych" :lol: simakow. Szczerze _____________________ Simaczek - na ulice i lesna sciezke - takie moje zdanie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 No widzisz!!!!! Trzymam twoje zdanie!!!!!! Nie ma sensu przerabiac motorów a szczegulnie simaków na takie beznadziejne!!!!!!!! Lub naprzyklad niektózy w simkACh podginaja rame do góry ............ja takiech ludzi nie rozumiem........podabaja sie wam takie simaki z tymi powyginanymi ramami do góry :? ba ja takiuech ludzi to bym zabil.......za niszczenie motocykli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :D :banghead: Pozdro 600!!!!!!!1 :banghead: :buttrock: :evil: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 No widzisz!!!!! Trzymam twoje zdanie!!!!!! Nie ma sensu przerabiac motorów a szczegulnie simaków na takie beznadziejne!!!!!!!! Lub naprzyklad niektózy w simkACh podginaja rame do góry ............ja takiech ludzi nie rozumiem........podabaja sie wam takie simaki z tymi powyginanymi ramami do góry ba ja takiuech ludzi to bym zabil.......za niszczenie motocykli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki z ciebie Leszcz?? To pokaż nam swój motor, bo jeszcze go nie widziałem :buttrock: A jeśli uważasz że mój simek to śmieć to się słono myślisz chłopcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Szkoda tylko, że większość z was to tylko jawkowicze, romeciarze itpBo te sprzety rzadza a nie jakies tam japonie wymyslacie - dobry romet nie jest zly :buttrock: :lol: :evil: :mrgreen: (joke of korz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Co do simaka: mi sie tez nie podoba ale nie uwazam ze przerabianie motorkow jest zle :!: Jesli podoba sie wlascicielowi to jest najwazniejsze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Enduras skoro Cie urazilem to bardzo Cie przepraszam........... Ps. Lubie krytykowac :roll: Pozdro!!!!!!!! :buttrock: :evil: :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Wybaczam Ci ale pożądnie się Wkór@@łem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Heh jedyne co powiem to to że on wyglądał by już lepiej jak byś ściągnął te owiewki na ręce i przedni błotnik... Pozdro 600 :buttrock: :evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi