mucha56 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 NIC DODAWAĆ NIE MUSZĘ http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0109/188831792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 NIC DODAWAĆ NIE MUSZĘ http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0109/188831792 To TY przestraszyłeś tą panią? No i jak ci motocykliści jeżdżą 20 m po asfaltowej drodze nie mogła biedna kobieta przejechać bo się motorzysta znalazł :evil: Co z motorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Straty duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Przykra sprawa - kiepsko czyta się tego typu wiadomość... trzeba się cieszyć w tym wszystkim ze żyjesz stary a moto ... jak nie to to inne :crossy: Jak zwykle nagonka na motocyklistów trwa :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 straty spore, zegary, błotnik przedni, kierownica i wszystko co na niej było czyli manetki dżwignie itd. owiewka, pokrywa zaworów pękła, zbiornik (nowy) do śmieci, co tu pisać parę części może pójdzie na aledrogo. najgożej, że próbują mi winę przybić i wtedy kaski nie wezmę a polonez wart w sumie z 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Policja w artykule pisze o najechaniu na tył pojazdu , a wiec wina Twoja ... Ty piszesz że nie miałeś szans wyhamować , ale miałes czas położyć motocykl ?! Nie lepiej hamować do samego końca ? Troche niejasności w tych opisach . Grunt że cały jesteś , zdrowia życzę :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 jeśli wsunięcie się pod tylny błotnik jest tyłem samochodu to wlew paliwa też w samochodach jest z tyłu. Arek a powiedz mi ile czasu trzeba żeby wyhamować z 70km/h a ile czasu trzeba żeby położyć motor???????????????????? chciałbym zobaczyć jak ty to robisz na 20 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Spokojnie Muszka :notworthy: tylko pytam . Ja chyba wole hamować do oporu niż kombinować z kładzeniem moto . Oby już żaden z nas nie musiał tego przerabiać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 straty spore, zegary, błotnik przedni, kierownica i wszystko co na niej było czyli manetki dżwignie itd. owiewka, pokrywa zaworów pękła, zbiornik (nowy) do śmieci, co tu pisać parę części może pójdzie na aledrogo. najgożej, że próbują mi winę przybić i wtedy kaski nie wezmę a polonez wart w sumie z 500zł Tzn że łachudra sie nie przyznaje, że Ci wyjechała :icon_question: Oczywiście świadków też nie ma i nikt tego nie widział :icon_question: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ( właściwie jesteś cały :icon_question: ) i cierpliwości i uporu, bo chyba bez sprawy to nie przejdzie. Pozdrawiam Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 o dziwo cały bo według policjantów jechałem ze 200km/h -20m droga hamowania udeżenie motoru w bok poloneza a następnie udeżenie mnie w motocykl, trochę mnie klatka piersiowa boli ale w sumie jest ok. nie wiem co ta pani zeznała bo nikt mi nie powiedział, świadków też nie ma ale był ksiądz który chciał mi dać ostatnie namaszczenie zanim karetka przyjechała. wrzucił bym fotkę miejsca wypadku ale nie wiem jak, wtedy Are3k jako drogowy terminator pokazał mi 99 sposobów na ominięcie wypadku :)) (żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) muszę się pochwalić, że zostałem uniewinniony. Biegły stwierdził, że to ona spowodowała ten wypadek nie ustępując mi pierwszeństwa :)) jeszcze jedna sprawa i koniec :)) Edytowane 8 Listopada 2009 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi